Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Vakantiepark in Zeeland met zwembad

Zoek en boek

Bent u op zoek naar een vakantiepark in Zeeland met een zwembad? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt bij ons heerlijk genieten van een verkoelend zwembad, wanneer het warm weer is. Ideaal als u niet zo houdt van het strand of als u gewoon lekker met de kleintjes wil spelen in het water. Dit kan uiteraard in het grote zwembad, maar er is ook een kinderbadje voor de allerkleintjes, waar zij ook veilig kunnen spelen in het water.

In juli 2021 is op Vakantiepark De Zeeuwse Parel het nieuwe buitenzwembad geopend! Het zwembad is verwarmd en maar liefst 20 meter lang en 10 meter breed. Ook aan de kleintjes is gedacht. Voor hen is er een verwarmd kinderbad van 5 x 5 meter. Deze is uiteraard afgezet met hekwerk zodat ze niet zomaar naar het grote bad kunnen lopen.

Naast het zwembad bevindt zich een riante ligweide van meer dan 1100 m2. In de zomermaanden zal hier ook een luchtkasteel op worden geplaatst zodat de kinderen zich zeker niet hoeven te vervelen.

Genieten van het zwembad bij De Zeeuwse Parel

In de maanden juli en augustus zullen er door het animatieteam 6 dagen per week leuke activiteiten worden georganiseerd aan het zwembad. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bad-eenden bingo of aqua aerobics.

Het zwembad is bereikbaar langs 2 zijden. Aan de campingkant kunt u binnen via een tourniquetpoort. Naast deze poort heeft u de gelegenheid om uw fiets of step te parkeren. Komt u met een kinderwagen of rolstoel is er ook de mogelijkheid om via de brug tegenover de kantine naar het zwembad te gaan via de looppoort. U kunt ook langs beide poorten het zwembad weer verlaten. Beide poorten werken met een kaartsysteem. Elke gast krijgt zijn eigen gepersonaliseerde zwembadpas. In het gebouw naast het zwembad heeft u de mogelijkheid om u om te kleden en naar het toilet te gaan.

In het hoogseizoen zal het zwembad geopend zijn van 9.30 tot 20.00 uur. In het laagseizoen is het zwembad geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Wil je wel een camping vakantie vieren maar heb je geen zin om alle spullen mee te nemen kan je hier ook een accommodatie huren. U heeft de keuze uit een aantal nieuwe chalets die van alle gemakken zijn voorzien. Zo heeft u toch net dat beetje extra luxe tijdens uw vakantie in Zeeland.

Nog niet helemaal overtuigd? Ga dan eens een keer een bezoekje brengen aan het eiland Tholen en laat u verrassen wat dit eiland u allemaal te bieden heeft.

Boek uw verblijf bij Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Mocht u nog vragen hebben neem dan vrijblijvend contact op met de Zeeuwse Parel op telefoonnummer: 0166-662727 of per e-mail: info@vakantiepark-dezeeuwseparel.nl

Zoek en boek
Wij hebben een ruime en verzorgde camping
Wij zijn een ANWB 4 sterren camping
Wij krijgen een beoordeling van 9,1 via Pitchup