Alles uit de directe omgeving

Omgeving

Eten, drinken & shoppen. Maak kennis met al het moois dat Zeeland u te bieden heeft, zowel op het gebied van eten en drinken maar ook voor shoppen, natuur en cultuur. Ontdek de oude ambachten van het oester en mossel telen in het hart van Yerseke. Ga heerlijk shoppen in Bergen op Zoom of ontdek het pittoreske centrum van Tholen. Er is in de omgeving van ons park voor iedereen wat te beleven, kom het ontdekken!

De stad Tholen heeft een rijke historie

Een stukje geschiedenis is terug te vinden in het veelzijdige Tholen. Zo kunt u hier diverse oude monumenten bekijken, zoals het historische stadhuis, de stadswallen en een 49 meter hoge kerk siert de al oude stad. Uw boot kunt u aanleggen in de haven van Tholen, zo kunt u nog meer van de Oosterschelde genieten. De verbinding tussen Tholen en Zuid-Beveland word gemaakt doormiddel van de Oesterdam. Waardoor u binnen no time in andere dorpen of steden bent.

Bergen op Zoom, een prachtig decor voor jouw vakantie of weekendje weg!

Voor leuke winkeltjes, cafeetjes, gezellige terrassen en restaurants zit je hier goed. Of je nu van bourgondisch eten houd op de grote markt, liever de gevangenpoort bezoekt of een escape room speelt met vrienden. Bergen op Zoom is veelzijdig en zeker de moeite waard om te bezoeken. Eenvoudig te bereiken met de auto of voor de sportievelingen onder ons met de fiets.

Ontdek Rotterdam met eigen ogen

Rotterdam is toch wel de stad waar niks te gek is. Ga hier bijvoorbeeld een dagje winkelen op Zuidplein of de Coolsingel. Een bezoek aan de markthal met alle leuke kraampjes is ook zeker de moeite waard. Struin diverse markten af in het centrum van Rotterdam of ga naar de Woonmall Alexandrium met meer dan 15.000m2 aan showroom. Liever met de kids op pad? Ga naar de vele speeltuinen of kinderactiviteiten die de stad rijk is. Uitgekeken ben je er nooit!

Het winkelhart van Zeeland vind je in Goes

Als we dan toch in Zeeland moeten blijven, neem dan eens een kijkje in het gezellige Goes. Je kunt heerlijk lunchen en dineren op de grote markt. Ga winkelen in de omliggende straten of wandel langs de vele rijksmonumenten die de stad rijk is. Daarnaast zijn er op diverse dagen in de week weekmarkten te vinden. Altijd al een ritje willen maken in een stoomtrein? De stoomtrein heeft een eigen traject en rijd daardoor ook door Goes. Kijk voor meer informatie op de actuele pagina van de stoomtrein.

Zierikzee is een échte havenstad met leuke terrasjes

Zierikzee was vroeger een echte havenstad. Ook nu trek de haven van Zierikzee jaarlijks vele toeristen aan die de stad bezoeken. Zij komen hier vooral om de vele historische monumenten in de binnenstad te bezoeken. Maar ook staat Zierikzee bekend om de vele leuke terrassen waar men kan genieten van de vele gerechten, maar voornamelijk de Zeeuwse mosselen en kibbeling doen het goed. Zeker in de zomer periode is dit een echte aanrader om een dagje voor uit te trekken.