Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Algemene parkinformatie

Zoek en boek

Receptie

Hier kunt u terecht voor in- en uitchecken. Fietsverhuur, fiets en wandelroutes, opwaarderen voor wassen en drogen, huren van stekkers, kopen van propaan gasflessen, bestellijsten voor broodjes en voor verdere informatie over betreffende uitstapjes.

Openingstijden receptie hoogseizoen
Maandag t/m zaterdag 9:30 – 19:00
Zondag 9:30 – 17:00
De receptie is elke dag gesloten tijdens de lunchpauze van 12:00 tot 13:00

Openingstijden receptie voor- en naseizoen
Maandag t/m zaterdag 10:00 – 17:00
Op zondag zal de receptie gesloten zijn.

In en uitchecken

Kampeerplaats
Inchecken hoogseizoen tussen 13:00 – 20:00
Uitchecken hoogseizoen vóór 11:00
Inchecken laagseizoen tussen 13:00 – 18:00
Uitchecken laagseizoen vóór 11:00

U mag uw groene zak aan de rand van uw vak laten staan wij zullen deze in de container deponeren.

Chalets
Inchecken hoogseizoen tussen 15:00 – 20:00
Uitchecken hoogseizoen vóór 10:00
Inchecken laagseizoen tussen 15:00 – 18:00
Uitchecken laagseizoen vóór 11:30

Lever de chalets op volgens de huisregels die zich in de map in uw chalet bevinden. Wanneer dit niet gedaan wordt kunnen wij een deel van de betaalde borg inhouden. Indien de receptie gesloten is, kunt u uw slagboomkaart en/of sleutels incl. uw betaalgegevens achterlaten in brievenbus in de linker deur van de receptie. Wij zullen uw borg dan terugstorten.

Slagboom

Inrijden op de camping is toegestaan van 07:00 tot 23:00 uur. Inrijden op het chaletpark is 24/7 mogelijk. Let op: slagboomkaart is persoonsgebonden deze mag niet worden doorgegeven.

Sanitair gebouw

Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich een kaartlezer. Wanneer u uw kaart hiervoor houdt zal de deur van het slot af gaan. Vanuit hier kunt u de toiletten, wasgelegenheden en douches voor dames, heren, kinderen en minder validen bereiken (gratis warm water). Kinderen onder de 6 jaar mogen slechts onder begeleiding van een volwassenen gebruik maken van het sanitair gebouw. Het gebruik van het sanitair gebouw is alleen voor onze seizoenplaatsen en kampeerplaatsen, dit is geheel gratis.

Chemische stortplaatsen

De cassettes kunnen geleegd worden aan de rechter buiten zijde van het sanitair gebouw. De camper stortplaats bevind zich naast de milieustraat.

Afval

Glas en papier kunt u zelf in de daarvoor bestemde moloks aanbieden. Voor het restafval gebruiken wij onze groene zakken. U kunt deze kopen bij de receptie voor € 1,50 (Chalets mogen hun eigen zakken aanbieden). Gras en klein snoeiafval kunt u iedere zaterdag tussen 12:30 en 13:00 uur aanbieden bij onze groencontainer in de milieustraat.

Wasserette

De ingang bevind zich aan de linkerzijde van het sanitair gebouw. Uw pas opwaarderen kan bij de receptie.
– Wassen incl. was taps € 5,00
– Drogen € 2,50

Trampolinepark

Het trampoline park bevindt zich tussen de receptie en het Paviljoen. Deze zal geopend zijn van 11:00 tot 21:00 uur in het hoogseizoen en in het naseizoen zal dit van 11:00 tot 20:00 uur.  De regels van het trampolinepark zijn aangegeven doormiddel van plaatjes op de muur. Wanneer kinderen zich niet aan de regels houden zal de animatiepas worden ingenomen voor een periode die wij hiervoor passend vinden. Het gebruik van de trampoline is gratis voor de vaste gasten, huurders & kampeerders. Bezoek van deze gasten mogen hier gebruik van maken voor € 5,00 per dag.

Zwembad

Het zwembad is in het hoogseizoen geopend om 09:30 tot 10:00 uur voor de volwassenen om baantjes te trekken. Vanaf 10:00 zijn de kinderen ook welkom. Het zwembad sluit om 20:00 uur. In het laagseizoen is het zwembad geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Het gebruik van het zwembad is voor gasten van het vakantiepark geheel gratis, dag gasten zijn hier niet toegestaan. Bezoek van onze gasten kunnen een dagkaart kopen voor € 7,50. Op het zwembadterrein zijn de regels aangegeven op het sanitair gebouw doormiddel van plaatjes. Wanneer er niet aan de regels gehouden wordt kunnen wij de zwembadkaart blokkeren voor een periode die wij hiervoor passend vinden.

Wifi

Wifi is geheel gratis, u dient alleen in te loggen met uw e-mail adres, Facebook of Twitter.

Kidsclub

In de maanden juli en augustus hebben wij een kidsclub. Deze bevindt zich links naast het zwembad. Het activiteiten rooster en meer informatie kunt u afhalen in de receptie.

Informatie bord

Op de informatieborden worden de activiteiten van die week aangegeven. Ook belangrijke mededelingen worden hierop kenbaar gemaakt. Het informatiebord is te vinden tegenover de milieustraat en in het sanitair gebouw.

Broodjes service

In het laagseizoen hebben we op zaterdag en zondag een verse broodjes service op zaterdag en in het hoogseizoen 7 dagen per week. U kunt de broodjes bestellijst inleveren voor 20.00 uur bij Proeflokaal de Parel. Daar kunt u uw verse broodjes de volgende dag tussen 9:00 en 9:30 ophalen.