Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Algemene parkinformatie

Zoek en boek

Receptie

Hier kunt u terecht voor het in- en uitchecken. Opwaarderen van uw pas voor wassen en drogen, huren van stekkers, kopen van propaan gasflessen en voor verdere informatie over betreffende uitstapjes en andere informatie.

Openingstijden receptie (Hoogseizoen)
Maandag t/m zaterdag 9:30 – 19:00 (lunchpauze van 12:00u tot 13:00u)
Zondag 9:30 – 17:00 (lunchpauze van 12:00u tot 13:00u)

Openingstijden receptie (Voor- en Naseizoen)
Maandag t/m zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag 11:00 – 16:00

In en uitchecken

Kampeerplaats
Inchecken hoogseizoen tussen 13:00 – 20:00
Uitchecken hoogseizoen vóór 11:00
Inchecken laagseizoen tussen 13:00 – 18:00
Uitchecken laagseizoen vóór 11:00

U mag uw groene zak aan de rand van uw vak laten staan wij zullen deze in de container deponeren.

Chalets
Inchecken hoogseizoen tussen 15:00 – 20:00
Uitchecken hoogseizoen vóór 10:00
Inchecken laagseizoen tussen 15:00 – 18:00
Uitchecken laagseizoen vóór 11:30

Lever de chalets op volgens de huisregels die zich in de map in uw chalet bevinden. Wanneer dit niet gedaan wordt kunnen wij een deel van de betaalde borg inhouden. Indien de receptie gesloten is, kunt u uw slagboomkaart en/of sleutels incl. uw betaalgegevens achterlaten in brievenbus in de linker deur van de receptie. Wij zullen uw borg dan terugstorten.

Slagboom

Inrijden op de camping is toegestaan van 07:00 tot 23:00 uur. Inrijden op het chaletpark is 24/7 mogelijk. Let op: slagboomkaart is persoonsgebonden deze mag niet worden doorgegeven.

Sanitair gebouw

Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich een kaartlezer. Wanneer u uw kaart hiervoor houdt zal de deur van het slot af gaan. Vanuit hier kunt u de toiletten, wasgelegenheden en douches voor dames, heren, kinderen en minder validen bereiken (gratis warm water). Kinderen onder de 6 jaar mogen slechts onder begeleiding van een volwassenen gebruik maken van het sanitair gebouw. Het gebruik van het sanitair gebouw is alleen voor onze seizoenplaatsen en kampeerplaatsen, dit is geheel gratis.

Chemische stortplaatsen

De cassettes kunnen geleegd worden aan de rechter buiten zijde van het sanitair gebouw. De camper stortplaats bevind zich op het trekkersveld.

Afval

Glas en papier kunt u zelf in de daarvoor bestemde moloks aanbieden. Voor het restafval gebruiken wij onze groene zakken. U kunt deze kopen bij de receptie voor € 1,50 (Chalets mogen hun eigen zakken aanbieden). Gras en klein snoeiafval kunt u iedere zaterdag tussen 12:30 en 13:00 uur aanbieden bij onze groencontainer in de milieustraat.

Wasserette

De ingang bevind zich aan de linkerzijde van het sanitair gebouw. Uw pas opwaarderen kan bij de receptie.
– Wassen incl. was tabl. € 6,00
– Drogen € 3,00

Trampolinepark

Openingstijden (Hoogseizoen)
10:00 – 21:00

Openingstijden (Naseizoen)
10:00 – 20:00

Het trampoline park bevindt zich tussen de receptie en het Paviljoen. De regels van het trampolinepark zijn aangegeven doormiddel van pictogrammen op de muur. Wanneer kinderen zich niet aan de regels houden zal de animatiepas worden ingenomen voor een periode die wij hiervoor passend vinden. Het gebruik van de trampoline is gratis voor de vaste gasten, huurders & kampeerders. Bezoek van deze gasten mogen hier gebruik van maken voor € 7,50 per dag.

Bij regen zal het trampolinepark gesloten zijn!

Zwembad

Openingstijden (Hoogseizoen) 
9:30 – 10:00 Enkel geopend voor volwassenen om baantjes te trekken.
10:00 – 20:00 Geopend voor alle gasten. 

Openingstijden (Naseizoen)
10:00 – 18:00

Onder de 20 °C en vanaf september zal het zwembad gesloten blijven.

Het gebruik van het zwembad is voor gasten van het vakantiepark geheel gratis, dag gasten zijn hier niet toegestaan. Bezoek van onze gasten kunnen een dagkaart kopen voor € 7,50. Op het zwembadterrein zijn de regels aangegeven op het sanitair gebouw doormiddel van pictogrammen. Wanneer er niet aan de regels gehouden wordt kunnen wij de zwembadkaart blokkeren voor een periode die wij hiervoor passend vinden.

 

Wifi

Wifi is geheel gratis, u dient alleen in te loggen met uw e-mail adres, Facebook of Twitter.

Kidsclub

In de maanden Juli en Augustus zijn er weer volop activiteiten te beleven voor jong en oud! Download de ‘Great stay’ app om het actuele activiteitenrooster in te zien.

Informatie bord

Op de informatieborden worden de activiteiten van die week aangegeven. Ook belangrijke mededelingen worden hierop kenbaar gemaakt. Het informatiebord is te vinden tegenover de milieustraat en in het sanitair gebouw.

Ontbijt service

In het hoogseizoen bieden wij 7 dagen per week een ontbijtservice aan. U kunt de broodjes bestellijst inleveren voor 20.00 uur bij Parel Paviljoen. Daar kunt u uw verse broodjes de volgende dag tussen 9:00 en 9:30 ophalen. Het is ook mogelijk om een ontbijtbox te bestellen. Gasten van de hotelkamers krijgen iedere ochtend ontbijt bij hun accommodatie geserveerd.