Samen een duik nemen?

Kom zwemmen of ontspannen aan ons zwembad

U kunt bij ons heerlijk genieten van het warme weer in het zwembad op ons vakantiepark in Zeeland. Ideaal als u niet zo houdt van het strand of als u gewoon lekker met de kleintjes wil spelen in het water. Dit kan uiteraard in het grote zwembad, maar ook in een kinderbadje. Zo kunnen ook zij veilig spelen in het water.

Het zwembad is verwarmd en maar liefst 20 meter lang en 10 meter breed. Ook aan de kleintjes is gedacht. Voor hen is er een verwarmd kinderbad van 5 x 5 meter. Het kinderbad is uiteraard afgezet met hekwerk zodat de kinderen niet zomaar naar het grote bad kunnen lopen. Naast het zwembad bevind zich een riante ligweide van meer dan 1100 m2 om heerlijk te ontspannen of te genieten van de zon op ons vakantiepark in Zeeland.

Een zwembad voor iedereen

In de maanden juli en augustus zullen er leuke activiteiten worden georganiseerd aan het zwembad. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bad-eenden bingo of aqua aerobics. Naast het zwembad bevind zich een grote ligweide.

Handige informatie om te weten over ons zwembad in Zeeland

Het zwembad is bereikbaar langs 2 zijden. Aan de campingkant kunt u binnen via een tourniquetpoort. Naast deze poort heeft u de gelegenheid om uw fiets of step te parkeren. Komt u met een kinderwagen of rolstoel is er ook de mogelijkheid om via de brug tegenover de kantine naar het zwembad te gaan via de looppoort. Beide poorten werken met een kaartsysteem. Elke gast krijgt zijn eigen gepersonaliseerde zwembadpas. In het gebouw naast het zwembad heeft u de mogelijkheid om u om te kleden en naar het toilet te gaan.

Openingstijden (Hoogseizoen) 
9:30 – 10:00 Enkel geopend voor volwassenen om baantjes te trekken.
10:00 – 20:00 Geopend voor alle gasten. 

Openingstijden (Naseizoen)
10:00 – 18:00

Onder de 20 graden zal het zwembad gesloten blijven.

Vanaf september zal het zwembad gesloten zijn.

De faciliteiten op en rondom ons park

Op en rondom ons park is altijd genoeg te ondernemen en beleven. Ga er met het hele gezin op uit en ontdek ons schitterende vakantiepark in Zeeland. Ga bijvoorbeeld heerlijk relaxen aan het zwembad of spelen op het trampolinepark. Verder hebben wij een ontbijtservice, een snackbar met een ruim assortiment en twee buiten speeltuinen met een tafeltennistafel en een zandbak. Ons recreatiepark is dé plek voor zowel jong als oud. Genieten van de natuur of van geweldige watersportmogelijkheden maken uw verblijf op ons vakantiepark in Zeeland wel heel erg aantrekkelijk.

⸻ Faciliteiten ontdekken

De faciliteiten op en rondom ons park

Op en rondom ons park is altijd genoeg te ondernemen en beleven. Ga er met het hele gezin op uit en ontdek ons heerlijke paviljoen voor een hapje en een drankje. Doe vervolgens mee aan de activiteiten van het animatie team en ga daarna lekker relaxen aan het zwembad of spelen op het trampolinepark. Verder hebben wij verse broodjes service, een snackbar met een ruim assortiment en twee speeltuinen met een tafeltennis tafel en een zandbak. Ons recreatiepark is dé plek voor zowel jong als oud. Genieten van de natuur of van geweldige watersport mogelijkheden maken uw verblijf op ons vakantiepark in Zeeland wel heel erg aantrekkelijk.