Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Camping Scherpenisse

Zoek en boek

Op het Zeeuwse eiland Tholen kun je tijdens een vakantie op camping Scherpenisse in eigen land kamperen in verschillende accommodaties. Vanuit de camping loop je via onze eigen opgang zo naar het zandstrand aan de Oosterschelde. En omdat Zeeland de meeste zonuren heeft van Nederland is het hier goed toeven op de schattige intieme strandjes aan de camping. Houd tijdens een strandwandeling de ogen goed open, want in de Oosterschelde worden regelmatig zeehonden gezien. Ook grenzen we direct aan natuurgebied de Pluimpot waar u een vogelspotplaats kunt vinden.

Kampeermogelijkheden camping Scherpenisse

Wij bieden verschillende kampeermogelijkheden op onze camping in Scherpenisse. Zo kunt u kiezen voor een simpele kampeerplekken op een trekkersveld waar u voorzien bent van water, electra en afvoer. Of u kiest voor iets meer privacy op een comfortplaats van minimaal 150 m2 en met drie delen afgezet met een groenafscheiding. Beide gevallen kunt u gratis gebruik maken van ons sanitair gebouw die volledig ingericht is met een heren, dames en kinderkant. Ook is deze te gebruiken voor mindervalide.

Voor mensen die het gehele seizoen willen kamperen hebben wij mooie ruime seizoenplaatsen. Hier kunt u dan gebruik van maken van half maart tot en met de eerste week van november. Deze zijn voorzien van stromend water, elektra, afvoer en gratis wifi. Ook heeft u dan gratis toegang tot ons sanitair gebouw. Daarnaast zijn er ook nog mooie Bungalows aanwezig waar u kunt verblijven.

Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om een vaste stacaravan te kopen of te plaatsen op een van onze vaste jaarplaatsen. Wij hebben ongeveer 300 van deze jaarplaatsen. Als u ervoor kiest een jaarplaats te nemen bent u het gehele jaar welkom op onze camping. Het camping seizoen loopt van half maart tot en met de eerste week van november. Wilt u ook in de wintermaanden de weekenden en/of de vakanties verblijven op de camping kan dit tegen een vergoeding.

Als laatste hebben wij ook luxe ingerichte chalets op ons chaletpark dit is voor het extra luxe kamperen. U kunt er zelfs voor kiezen een van onze Wellness Villa’s te kopen met een verwarmd zwembad en/of jacuzzi.

Boek uw verblijf bij Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Mocht u nog vragen hebben neem dan vrijblijvend contact op met de Zeeuwse Parel op telefoonnummer: 0166-662727 of per e-mail: info@vakantiepark-dezeeuwseparel.nl

Zoek en boek
Wij hebben een ruime en verzorgde camping
Wij zijn een ANWB 4 sterren camping
Wij krijgen een beoordeling van 9,1 via Pitchup