Massages

Vindt de ontspanning en rust

Bij de Wellness bestaat er naast een bezoek aan de sauna ook een mogelijkheid om u heerlijk te laten masseren.
Erna is een professioneel masseuse die u met een massage de ontspanning en rust geeft waar u naar op zoek bent.

Wellness met sauna, zonnebank en massages

Het is mogelijk om onze sauna & relaxruimte voor 2 uur te huren. Voor €20,- per persoon kunt u hier geheel privé gebruik van maken. Dit is inclusief gebruik van douchegel, badjas, slippers & handdoek. Tevens kunt u ook massages tijdens uw verblijf reserveren. Deze kunnen gegeven worden in onze speciale massageruimte of zelfs in uw chalet!

Voor € 9,95 kunt u ook heerlijk 20 minuten zonnen onder onze gloednieuwe snelbruiner.

U kunt de volgende massages boeken:

Ontspannings massage
Duur: 45 minuten
Prijs: €65,-

Onderbenen en voeten
Duur: 45 minuten
Prijs: €65,-

Aromamassage gehele lichaam 45 minuten
Duur: 45 minuten
Prijs: €70,-

Reserveren

Download gemakkelijk de Great Stay app in de Google play store of Apple App Store, zoek Zeeuwse Parel en reserveer uw massage bij Erna. U kunt ook reserveren via onze website.


De faciliteiten op en rondom ons park

Op en rondom ons park is altijd genoeg te ondernemen en beleven. Ga er met het hele gezin op uit en ontdek ons schitterende vakantiepark in Zeeland. Ga bijvoorbeeld heerlijk relaxen aan het zwembad of spelen op het trampolinepark. Verder hebben wij een ontbijtservice, een snackbar met een ruim assortiment en twee buiten speeltuinen met een tafeltennistafel en een zandbak. Ons recreatiepark is dé plek voor zowel jong als oud. Genieten van de natuur of van geweldige watersportmogelijkheden maken uw verblijf op ons vakantiepark in Zeeland wel heel erg aantrekkelijk.

⸻ Faciliteiten ontdekken

De faciliteiten op en rondom ons park

Op en rondom ons park is altijd genoeg te ondernemen en beleven. Ga er met het hele gezin op uit en ontdek ons heerlijke paviljoen voor een hapje en een drankje. Doe vervolgens mee aan de activiteiten van het animatie team en ga daarna lekker relaxen aan het zwembad of spelen op het trampolinepark. Verder hebben wij verse broodjes service, een snackbar met een ruim assortiment en twee speeltuinen met een tafeltennis tafel en een zandbak. Ons recreatiepark is dé plek voor zowel jong als oud. Genieten van de natuur of van geweldige watersport mogelijkheden maken uw verblijf op ons vakantiepark in Zeeland wel heel erg aantrekkelijk.