Ga erop uit!

Kom 1 van onze activiteiten beleven

Maak kennis met onze Sport en Leisure hal! Hier binnen vind je onder andere onze gloednieuwe X-wall, de padelbaan en een speelhal voor de kids.

Kom gezellig een potje Padel spelen!

In mei 2024 presenteren wij met trots onze Sport en Leisure hal! Hier kunt u uw hart ophalen met het spelen van PADEL.

Padel (spreek uit als Pá-dél) is een combinatie van tennis, squash en beach ball. Je speelt het 2 tegen 2 op een baan met 4 glazen wanden. Het gebruik van de wanden om de baan geeft het spel een extra dimensie. Net als bij tennis mag de bal 1x het oppervlakte raken voordat hij naar de overkant moet.
Garantie voor een paar uur heerlijk sport plezier!

De blokmodule is geschikt voor ieder kind

De speelplaats op Vakantiepark De Zeeuwse Parel is gloednieuw en heeft een ruim aanbod aan activiteiten voor kinderen. Er is een heleboel te doen, zoals klimmen, glijden en spelen op verschillende niveaus. Om naar de top te gaan moet je eerst een spannende route afleggen. Vanaf daar kun je op verschillende manieren weer naar beneden, bijvoorbeeld via een te gekke duo-glijbaan aan de achterkant van de speelplaats. En geen zorgen, je landt altijd zachtjes en veilig op de zachte ondergrond. Maar dat is nog niet alles, want er is ook een softplayzone waar je je helemaal kunt uitleven. Kom dus snel langs op ons vakantiepark in Zeeland en ontdek het zelf!

De X-Wall

In onze gloednieuwe indoor Sport en Leisure hal bevindt zich een moderne schat voor de kleine en grote gasten, namelijk de X-Wall.
De X-WALL is een interactieve sport- en speelmuur die jong en oud uitdaagt om in beweging te komen. De X-Wall is een projectie van een gigantisch touchscreen.

Hoe werkt het?

Een krachtige beamer projecteert het beeld in HD resolutie en de camera en infraroodsensoren detecteren de ballen of handen zodra ze de muur raken.

Welke spellen kunnen er gespeeld worden op de X-Wall?

Elke balsport is mogelijk, zoals voetbal, handbal en tennis. Tevens zijn alle games die met aanraking gespeeld worden mogelijk om te spelen op de X-Wall.

Reserveren

Om zeker te zijn van een plekje bij uw favoriete activiteit, kunt u gemakkelijk via de ‘Great Stay’ App of via de website Vakantiepark De Zeeuwse Parel reserveren. Tevens kunt u hier voor het restaurant reserveren.
Download gemakkelijk de Great Stay app in de Google play store of Apple App Store

De faciliteiten op en rondom ons park

Op en rondom ons park is altijd genoeg te ondernemen en beleven. Ga er met het hele gezin op uit en ontdek ons schitterende vakantiepark in Zeeland. Ga bijvoorbeeld heerlijk relaxen aan het zwembad of spelen op het trampolinepark. Verder hebben wij een ontbijtservice, een snackbar met een ruim assortiment en twee buiten speeltuinen met een tafeltennistafel en een zandbak. Ons recreatiepark is dé plek voor zowel jong als oud. Genieten van de natuur of van geweldige watersportmogelijkheden maken uw verblijf op ons vakantiepark in Zeeland wel heel erg aantrekkelijk.

⸻ Faciliteiten ontdekken

De faciliteiten op en rondom ons park

Op en rondom ons park is altijd genoeg te ondernemen en beleven. Ga er met het hele gezin op uit en ontdek ons heerlijke paviljoen voor een hapje en een drankje. Doe vervolgens mee aan de activiteiten van het animatie team en ga daarna lekker relaxen aan het zwembad of spelen op het trampolinepark. Verder hebben wij verse broodjes service, een snackbar met een ruim assortiment en twee speeltuinen met een tafeltennis tafel en een zandbak. Ons recreatiepark is dé plek voor zowel jong als oud. Genieten van de natuur of van geweldige watersport mogelijkheden maken uw verblijf op ons vakantiepark in Zeeland wel heel erg aantrekkelijk.