Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Over de Zeeuwse Parel

Zoek en boek

Op vakantiepark de Zeeuwse Parel zijn op dit moment diverse chalets gerealiseerd in een gebied van +/- 20.000m2. Het vakantiepark is zo ingedeeld dat elke kavel ruim van opzet is. Tevens wordt er hard gewerkt aan de uitbreiding en realisatie van het park. Direct naast het park bevinden zich het paviljoen, receptie, parkeerplaats en trampoline park. Ook beschikt ons park over een mooi nieuw zwembad waar u uiteraard allemaal gebruik van kunt maken.

Vakantiepark De Zeeuwse Parel biedt een ruime keuze aan accommodaties met luxe chalets, bungalows, kampeerplaatsen, seizoenplaatsen en vaste plekken. Het vakantiepark is uitgerust met een paviljoen met cafetaria, twee speeltuinen, een trampoline park, binnenspeeltuin, fitness / wellness, buiten fitness en biedt een unieke ervaring door de ligging direct aan het strand.

De directe omgeving verkennen

U vindt op loopafstand van ons park een zandstrand die direct gelegen is aan de Oosterschelde. Wanneer u vervolgens de dijk over loopt naar de andere zijde, dan vindt u hier een uitgestrekt natuurgebied, genaamd De Pluimpot. Hier kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Geen fiets meegenomen? Geen probleem! U kunt bij ons namelijk t/m september ook een fiets huren. Hierbij krijgt u tevens ook enkele folders met prachtige fiets- en wandel routes. Ook in het voor- en na seizoen is er genoeg te doen! Ieder weekend hebben we een leuk activiteiten programma in ons paviljoen of waag u aan verschillende watersporten op de Oosterschelde.

Wij hebben een ruime en verzorgde camping
Wij zijn een ANWB 4 sterren camping
Wij krijgen een beoordeling van 9,1 via Pitchup
Plattegrond Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Onze parkplattegrond

Bekijk onze parkplattegrond en leer ons park alvast een beetje kennen. Zo haalt u altijd het optimale uit uw vakantie. Zo weet u alvast waar u uw afval kunt dumpen, waar uw kinderen kunnen spelen en waar eventueel uw plekje op de camping of chaletpark te vinden is. Maar ook niet onbelangrijk zijn de plekken die aangegeven staan met een B, hier zijn namelijk de brandblussers terug te vinden in geval van nood. Heeft u voorkeur voor een plek op ons park? Meld ons dit bij uw reservering. We kijken dan samen met u naar een geschikte locatie.

De faciliteiten op ons park

Op en rondom ons park is altijd genoeg te ondernemen en beleven. Ga er met het hele gezin op uit en ontdek ons heerlijke paviljoen voor een hapje en een drankje. Doe vervolgens mee aan de activiteiten van het animatie team en ga daarna lekker relaxen aan het zwembad of spelen op het trampolinepark. Verder hebben wij verse broodjes service op zaterdag en in het hoogseizoen, een snackbar met een ruim assortiment en twee speeltuinen met een tafeltennis tafel en een zandbak. Ons recreatiepark is dé plek voor zowel jong als oud. Genieten van de natuur of van geweldige watersport mogelijkheden maken uw verblijf op onze jaarplaats in Zeeland wel heel erg aantrekkelijk.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, wijzigingen en de leukste nieuwtjes.

Lees meer nieuws
⸻ Ons nieuws
Investeren in de parel van Zeeland

Koop een chalet op ons vakantiepark

Een uniek project Zo laat de realisatie van villapark de Zeeuwse Parel zich het best omschrijven. Ingesloten tussen de Oosterschelde en natuurgebied de “Pluimpot” realiseren wij een aangenaam villapark waar moderne architectuur, ruimte, rust en natuur de hoofdrol spelen. Alles bij elkaar zijn dit de perfecte ingrediënten voor een goed rendement en een aangenaam verblijf! Hiervoor hebben wij koopeenparel.nl in het leven geroepen.

Mogelijkheden bekijken