Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Over de Zeeuwse Parel

Zoek en boek

Bij vakantiepark de Zeeuwse Parel verwelkomen wij iedere gast met open armen bij de receptie, waarbij klantvriendelijkheid, behulpzaamheid en professionaliteit centraal in ons team staat. De medewerksters bij de receptie staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u zo goed mogelijk op weg te helpen naar een fijn verblijf op ons vakantiepark.

Vakantiepark De Zeeuwse Parel biedt een ruime keuze aan accommodaties met luxe chalets, bungalows, kampeerplaatsen, seizoenplaatsen en vaste plekken. Het vakantiepark is uitgerust met een paviljoen met cafetaria, twee buiten speeltuinen, een trampoline park, binnenspeeltuin, fitness / wellness, buiten fitness en biedt een unieke ervaring door de ligging direct aan het strand.

De directe omgeving verkennen

U vindt op loopafstand van ons park een zandstrand die direct gelegen is aan de Oosterschelde. Wanneer u vervolgens de dijk over loopt naar de andere zijde, dan vindt u hier een uitgestrekt natuurgebied, genaamd De Pluimpot. Hier kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Geen fiets meegenomen? Geen probleem! U kunt bij ons namelijk t/m september ook een fiets huren. Hierbij krijgt u tevens ook enkele folders met prachtige fiets- en wandel routes. Ook in het voor- en na seizoen is er genoeg te doen! Ieder weekend hebben we een leuk activiteiten programma in ons paviljoen of waag u aan verschillende watersporten op de Oosterschelde.

Wij hebben een ruime en verzorgde camping
Wij zijn een ANWB 4 sterren camping
Wij krijgen een beoordeling van 9,1 via Pitchup

Onze parkplattegrond

Bekijk onze parkplattegrond en leer ons park alvast een beetje kennen. Zo haalt u altijd het optimale uit uw vakantie. Zo weet u alvast waar u uw afval kunt deponeren, waar uw kinderen kunnen spelen en waar eventueel uw plekje op de camping of chaletpark te vinden is. Ook niet onbelangrijk zijn de plekken die aangegeven staan met een B, hier zijn namelijk de brandblussers terug te vinden in geval van nood. Heeft u voorkeur voor een plek op ons park? Meld dit aan ons bij uw reservering. Wij kijken dan samen met u naar een geschikte locatie.

De faciliteiten op ons park

Op en rondom ons park is altijd genoeg te ondernemen en te beleven. Ga er met het hele gezin op uit en ontdek de prachtige omgeving van eiland Tholen. Bezoek ons heerlijke paviljoen voor een hapje en een drankje. Doe mee aan de actuele activiteiten die op het park worden georganiseerd of relax aan het zwembad terwijl uw kinderen zich vermaken op het trampolinepark. Verder biedt het Parelpaviljoen een ontbijt service aan, die in het hoogseizoen iedere dag te gebruiken is en in het laagseizoen op aanvraag. Ook onze snackbar heeft een ruim assortiment aan lekkers. Met dan ook nog de velen mogelijkheden voor de kinderen om te spelen is ons recreatiepark dé plek voor zowel jong als oud. Genieten van de natuur of van geweldige watersport mogelijkheden maken uw verblijf op onze jaarplaats in Zeeland wel heel erg aantrekkelijk.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, wijzigingen en de leukste nieuwtjes.

Lees meer nieuws
⸻ Ons nieuws
Investeren in de parel van Zeeland

Koop een chalet op ons vakantiepark

Een uniek project, zo laat de realisatie van villapark de Zeeuwse Parel zich het best omschrijven. Ingesloten tussen de Oosterschelde en natuurgebied de “Pluimpot” realiseren wij een aangenaam villapark waar moderne architectuur, ruimte, rust en natuur de hoofdrol spelen. Alles bij elkaar zijn dit de perfecte ingrediënten voor een goed rendement en een aangenaam verblijf! Hiervoor hebben wij koopeenparel.nl in het leven geroepen.

Mogelijkheden bekijken