Camping Tholen

Op zoek naar een leuke camping in Tholen? Breng dan eens een bezoek aan het mooiste en grootste vakantiepark in Scherpenisse; Vakantiepark De Zeeuwse Parel. Op de camping in Tholen zijn ze al 1.5 jaar druk bezig om het vakantiepark helemaal te vernieuwen en verjongen. Hierdoor kan dit park zich straks echt de parel van Zeeland gaan noemen!

Aan een heerlijk strandje van de Oosterschelde is dit vakantiepark gelegen.
Deze camping is geschikt voor gezinnen met kinderen, ouderen, watersporters of als je van rust en ruimte houdt. Het vakantiepark ligt in een natuurrijke omgeving. Op of vlakbij het vakantiepark kun je zeilen, surfen en waterskiën. Ook voor gewoon een dagje uit of een heerlijk dagje toeren met de fiets ben je bij deze camping in Tholen aan het goede adres.

Naast dit vakantiepark in Scherpenisse is ook een prachtig natuurgebied De Pluimpot gelegen. Dus ook voor vogelspotters en natuurliefhebbers is deze camping in Tholen een perfecte uitvalsbasis.

Boek uw verblijf bij Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Camping Tholen
Camping Tholen

Camping Tholen in Zeeland

De camping in Tholen heeft naast een trampolinepark ook twee speeltuinen, een voetbalveld en een gezellige kantine. Ook kan je hier terecht als je iets te vieren hebt. Er is op de camping tijdens het gehele seizoen ook leuke animatie voor jong en oud.

Wilt u het hele jaar recreëren? Vakantiepark De Zeeuwse Parel heeft nog een aantal vrije seizoenplaatsen beschikbaar. Zo kunt u wanneer u maar wilt genieten van een heerlijke vakantie op de camping in Tholen.

Boek uw verblijf bij Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Camping Tholen
Camping Tholen

Wil je wel een camping vakantie vieren maar heb je geen zin om alle spullen mee te nemen kan je hier ook een accommodatie huren. U heeft de keuze uit een aantal nieuwe chalets die van alle gemakken zijn voorzien. Zo heeft u toch net dat beetje extra luxe tijdens uw vakantie in Zeeland.

Nog niet helemaal overtuigd? Ga dan eens een keer een bezoekje brengen aan het eiland Tholen en laat u verrassen wat dit eiland u allemaal te bieden heeft.

Nieuwsbrief

Openingstijden Receptie:

Maandag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00

Zaterdag t/m Zondag
11:00 - 16:00

We zijn gesloten van 22 december tot 5 januari.