Waar houd u van?

U kunt veel zien en doen rondom Tholen

Beleef en ervaar zelf is een term die voor veel mensen bekend klinkt. U kunt zelf het beste invullen waar uw voorkeur naar uit gaat. Of u nu graag uw kinderen wilt laten spelen in de indoor speeltuinen, een van de vele visserij dagen bezoekt of meegaat op een rondvaart. Er is in de omgeving van ons vakantiepark altijd genoeg te beleven zodat u en uw gezin zichzelf nooit meer hoeven te vervelen. Je komt er al snel achter dat de vakantie altijd te kort is. Voor meer informatie bent u van harte welkom bij de receptie.

Bezoek de diverse visserijdagen in Zeeland

Een stad aan zee heeft natuurlijk visserij- en mosselfeesten. Vissersdorpen als Bruinisse en Zierikzee zetten eens per jaar het hele dorp op zijn kop. U kunt dan meevaren op de boten, zien hoe vissen en schelpdieren bereid worden en natuurlijk proeven. Het Mosseldorp Yerseke kent een jaarlijkse mosseldag waar tienduizenden mensen naartoe komen.

Berkenhof Tropical Zoo

In de mini jungle van Berkenhof Tropical Zoo valt er een hoop te beleven! Dit is zeer leuk voor alle dierenliefhebbers. Je kan de leguanen, dwergkaaimannen en onder andere de vogelspin van dichtbij zien. Toch een beetje griezelig? Uiteraard zijn de dieren ook van een afstandje te bewonderen.

In Berkenhof’s Restaurant kun je, onder het genot van een drankje met iets lekkers, even uitblazen van je spannende jungle avonturen.

Bezoek website

Blote voetenpad

Voor de natuurliefhebber is wandelen in het Blote voetenpad altijd een succes. Het blote Voetenpad maakt wandelen in het bos leuker. Volg het 2,5 km lange parcours dat door Landgoed Levensberg loopt. Met uw blote voeten voelt u het warme mulle zand of de vochtige ondergrond van het bos, dus schoenen en sokken uit en genieten maar! Het blote Voetenpad is gelegen in Bergen op Zoom. Combineer uw ideale wandeling met een perfect verblijf op vakantiepark de Zeeuwse Parel.

Bezoek website

Deltapark Neeltje Jans

Kom naar Zeeland, een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles van de Deltawerken zien! Deltapark Neeltje Jans is gelegen op een toplocatie midden in de zee, omgeven door de prachtige Zeeuwse natuur. Kijk naar de zeehonden show of glij met mooi weer van de glijbanen. Breng tevens een bezoekje aan de leuke souvenir winkel of eet een hapje in het restaurant. Een dagje plezier begint hier.

Bezoek website

Kom spelen in Monkeytown

Het leukste en spannendste indoor speelparadijs van Nederland voor kinderen van 1 tot 12 jaar vind je in Halsteren. Onbezorgd spelen in onze uitdagende en veilige overdekte binnenspeeltuinen. Voor kinderen zijn er tal van attracties zoals glijbanen, ballenbakken, lasergame arena’s, kindertrampolines, voetbalkooien en kinder escape rooms en een speciale peuterzone voor kinderen van 1 t/m 3 jaar, terwijl ouders is onze comfortabele horecagelegenheid rustig kunnen zitten.

Bezoek website

Diverse rondvaarten rondom Yerseke

Wie naar Yerseke gaat moet zeker een rondvaart doen bij Marstrand rondvaarten. Marstrand biedt verschillende complete rondvaarten aan voor zowel individuele bezoekers als groepsreizen. De boten zijn allemaal gelijkvloers dus ook géén trap naar de tap! Ook beschikken ze een invalidentoilet aan boord. De bemanning maakt alle rondvaarten een echte beleving, waarbij ze bij elke rondvaart een live uitleg geven en u de Oosterschelde zelf laat proeven.

Een aantal rondvaarten die u zeker moet doen:
De zeehonden – tocht, Mosselvisserij, Schelpenbank – tocht, Natuurvaar-tocht. En nog veel meer!

Bezoek website

Exclusieve rondvaarten Oesterbaron
Familiebedrijf de Oesterbaron organiseert boottochten over de Oosterschelde. Vaar mee op oesterschip YE-7 C’est la vie en neem een kijkje in het leven van een Zeeuwse oesterkweker. Een exclusieve beleving live op de Oosterschelde!

Oestertochten zijn elke dag (in juni t/m. september) mogelijk om 15:00 uur. Vooraf reserveren is vereist. De boottochten zijn op basis van voldoende deelname en afhankelijk van de weersomstandigheden. Voor groepen bieden zij onder andere mosselmaaltijden aan en serveren ze verschillende hapjes. Een luxe en vooral unieke ervaring voor de oesterliefhebbers onder ons.

Bezoek website

Bowling & Resto-Lounge in Bergen op Zoom

Is een gezellig en attractief bowlingcentrum in Bergen op Zoom waar je naast bowlen ook kunt darten, poolbiljarten en gezellig een biertje of wijntje kunt drinken. Verder kunt u hier terecht voor leuke arrangementen voor lunch, borrel en a la carte. Maar ook voor een avondje karaoke, arcade spellen en of glow in the dark midgetgolf ben je hier aan het juiste adres. Zo kunt u hier makkelijk een hele dag vertoeven zonder dat u zichzelf hoeft te vervelen.

Bezoek website

Salt Kitefurfschool voor een dagje plezier op het water

Salt kitesurfschool

De Oosterschelde is de ideale locatie voor verschillende waterport activiteiten.

Toe aan een uitdaging in de vakantie? Kitesurfen is een uitdagende watersport en een erg leuke activiteit! Voor je het weet sta je op het kiteboard en maak je de eerste meters!
Tijdens een kitesurfles beginnen wij met een kort stukje theorie over wind, weer en veiligheid. Je leert hoe je de kite optuigt, hoe het veiligheidssysteem werkt en ervaart het ultieme gevoel van kitesurfen. Ben jij op zoek naar iets meer rust tijdens jouw vakantie? Ga met ons mee suppen! Suppen is een sport die geschikt is voor iedereen. Eerst voelt het misschien nog wat wiebelig, maar binnen een paar minuten sta ook jij stabiel op je supboard en geniet je al peddelend van de rust op het water.

Zien wij jullie snel op het water?

Bezoek website