Genieten aan de waterkant?

Loop met je blote voeten in het zand

Vakantiepark De Zeeuwse Parel is direct gelegen aan een strandje van de Oosterschelde. Het is een heerlijk rustig klein strandje met daarnaast een prachtige loop- en fietsroute langs de Oosterschelde.

Een eigen ingang naar het strand

Wij hebben zelfs onze eigen directe ingang naar het strand! Als u terug langs de receptie loopt over de parkeerplaats kunt u zo de dijk over via een trap. In het hoogseizoen is de looppoort ook geopend. Hiermee kunt u makkelijk met kinderwagens etc. het strand bereiken. De wateren van de Oosterschelde zijn ideaal voor de echte watersport liefhebber!

Vakantiepark De Zeeuwse Parel Oosterschelde

Suppen op de Oosterschelde, altijd verkoelend.

Bij ons het water op? Dat gaat gemakkelijk en snel bij onze eigen strandovergang. Een dagje suppen is relaxed en geeft je vrijheid. Wij zorgen ervoor dat je met de beste materialen het water op gaat. Onze sups staan voor je klaar. Ophalen kan op een afgesproken tijdstip.

Heb je tijdens of na het suppen zin om een hapje te eten? Je kunt een reservering plaatsen bij ons restaurant!


De faciliteiten op en rondom ons park

Op en rondom ons park is altijd genoeg te ondernemen en beleven. Ga er met het hele gezin op uit en ontdek ons schitterende vakantiepark in Zeeland. Ga bijvoorbeeld heerlijk relaxen aan het zwembad of spelen op het trampolinepark. Verder hebben wij een ontbijtservice, een snackbar met een ruim assortiment en twee buiten speeltuinen met een tafeltennistafel en een zandbak. Ons recreatiepark is dé plek voor zowel jong als oud. Genieten van de natuur of van geweldige watersportmogelijkheden maken uw verblijf op ons vakantiepark in Zeeland wel heel erg aantrekkelijk.

⸻ Faciliteiten ontdekken

De faciliteiten op en rondom ons park

Op en rondom ons park is altijd genoeg te ondernemen en beleven. Ga er met het hele gezin op uit en ontdek ons heerlijke paviljoen voor een hapje en een drankje. Doe vervolgens mee aan de activiteiten van het animatie team en ga daarna lekker relaxen aan het zwembad of spelen op het trampolinepark. Verder hebben wij verse broodjes service, een snackbar met een ruim assortiment en twee speeltuinen met een tafeltennis tafel en een zandbak. Ons recreatiepark is dé plek voor zowel jong als oud. Genieten van de natuur of van geweldige watersport mogelijkheden maken uw verblijf op ons vakantiepark in Zeeland wel heel erg aantrekkelijk.