Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Jaarplaats camping Zeeland

Contact opnemenTarieven bekijken
Stacaravan

Bent u op zoek naar een vaste jaarplaats op een camping in Zeeland? Dan biedt Vakantiepark De Zeeuwse Parel haar gasten de mogelijkheid om vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar een vaste, ruime, staanplaats te huren aan zee. We hebben voor ieder wat wils. Van zonnige plaatsen tot schaduw plaatsen met een oppervlakte van 150 m2 tot 300 m2.

Bent u nog opzoek naar een mooie caravan of chalet, dan raden wij u aan contact op te nemen met de Bergjes chalets en caravans. Wij plaatsen enkel nieuwe of jong gebruikte caravans. U vindt op loopafstand van ons park een zandstrand die direct gelegen is aan de Oosterschelde. Hier kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Op enkele honderden meters van ons vakantiepark in Zeeland is er een duik locatie met vulstation voor de zuurstofflessen.

Vraag uw jaarplaats aan zee aan bij Camping en Vakantiepark De Zeeuwse Parel.

Boek uw vaste jaarplaats in Zeeland

Mocht u nog vragen hebben of wilt u geheel vrijblijvend een keer komen kijken bij een van de vaste staanplaatsen? Bekijk de tarieven voor meer informatie. Mocht u nog vragen hebben neem dan vrijblijvend contact op met de Zeeuwse Parel op telefoonnummer: 0166-662727 of per e-mail: info@vakantiepark-dezeeuwseparel.nl

Kort samengevat

Centrale antenne
10 of 16 ampère stroomaansluiting
Veel privacy
Tuinaanleg in overleg
Gratis wifi
Auto bij uw caravan
Huisdieren toegestaan max. 2 per plaats

Voorzieningen jaarplaats camping aan zee

Tijdens de huur van een jaarplaats op ons vakantiepark kunt u genieten van onze verschillende voorzieningen zoals verwarmd buitenzwembad, Jue de Boules Baan en outdoor fitness apparatuur. Ook hebben wij een horecagelegenheid, hier worden ook leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Verder hebben wij verse broodjes service op zaterdag en in het hoogseizoen, een snackbar met een ruim opgezet assortiment, twee speeltuinen met een tafeltennis tafel en een zandbak en een prachtig nieuw aangelegd trampoline park. Ons recreatiepark is dé plek voor zowel jong als oud. Genieten van de natuur of van geweldige watersport mogelijkheden maken uw verblijf op onze jaarplaats in Zeeland wel heel erg aantrekkelijk.

⸻ Faciliteiten & Omgeving
Wij hebben een ruime en verzorgde camping
Wij zijn een ANWB 4 sterren camping
Wij krijgen een beoordeling van 9,1 via Pitchup

SUPPORT

Vraag uw verblijf aan

Heeft u behoefte aan rust, ruimte en puur natuur, dan bent u bij Vakantiepark De Zeeuwse Parel van harte welkom. Met het natuurgebied De Pluimpot en de Oosterschelde grenzend aan het vakantiepark, kunt u gegarandeerd genieten. Om te boeken of voor vragen, klik hier onder en vul gemakkelijk het formulier in. We nemen gelijk contact met u op om de aanvraag te bevestigen.

+31 (0) 166662727info@vakantiepark-dezeeuwseparel.nl

Voorzieningen jaarplaats stacaravan in Zeeland

Al onze plaatsen zijn omgeven door heggen en voorzien van elektra, CAI aansluiting, wateraansluiting en gratis wifi. Tijdens uw verblijf op een van de jaarplaatsen op vakantiepark de Zeeuwse Parel zal het u aan niets ontbreken. Verder heeft iedere staanplaats ruimte voor een eigen tuin, parkeerplaats en voorzieningen. Maakt uw huisdier deel uit van uw gezin en wilt u dat uw trouwe viervoeter mee gaat op vakantie, dan is dat natuurlijk geen probleem. Tenslotte hebben viervoeters ook vrijheid nodig. Hoewel huisdieren op ons vakantiepark hartelijk welkom zijn, mogen er maximaal 2 huisdieren per vaste staanplaats worden toegestaan.

Contact opnemenTarieven bekijken