Lekker dineren?

Kom eten en FunBowlen bij ons in het restaurant.

Vakantiepark de Zeeuwse Parel biedt een sfeervol restaurant ”Het Parel Paviljoen”. Hier kunt u genieten van een heerlijke lunch, diner of om gezellig te borrelen, binnen of buiten op het mooie terras.

U kunt hier ook fanatiek een potje funBowlen, of mee doen aan de verschillende activiteiten die er worden gehouden.
Zo is er in het hoogseizoen elke donderdag een bingoavond en worden er verschillende activiteiten gepland voor kinderen.

Ook is er de mogelijkheid voor ontbijtservice, waarbij u na het bestellen van uw ontbijt, de volgende ochtend uw verse bestelling kunt ophalen in het restaurant tussen 09:00 en 09:30 uur.

Naast het Parel Paviljoen bevindt zich ook nog een snackbar voor de snelle hap, of om mee te nemen naar uw chalet/kampeerplaats.

Openingstijden het Parel Paviljoen

Hoogseizoen
Juli en augustus

Maandag t/m zondag
10:00 – 22:00 uur

Laagseizoen 

Donderdag
16:00 – 21:00 uur

Vrijdag
15:00 – …. uur

Zaterdag
12:00 – …. uur

Zondag
12:00 – 21:00 uur

De keuken sluit om 20:00 uur.

 

Openingstijden snackbar

Hoogseizoen

Maandag t/m zondag
12:00 – 20:30 uur

Laagseizoen

Zaterdag
12:00 – 20:30 uur

Zondag
12:00 – 20:30 uur

Win jij tijdens een potje FunBowlen?

U kunt in het ParelPaviljoen niet alleen culinair genieten, maar kunt u ook samen met familie of vrienden gezellig kunnen gaan FunBowlen!

Wat is Funbowlen?
FunBowlen is traditioneel bowlen in een nieuw jasje. Er wordt gespeeld op een kortere baan met speciale lichteffecten en speel je op je eigen schoenen. Dat maakt bowlen super Fun! Erg geschikt voor kinderfeestjes én voor volwassenen die en gezellig avondje uit willen.

Het FunBowlen zal in het restaurant het Parelpaviljoen gebeuren waardoor de gezelligheid van het FunBowlen hand in hand kan gaan met een heerlijk hapje en een drankje!

Reserveren

Tafeltje reserveren voor in het restaurant:
De faciliteiten op en rondom ons park

Op en rondom ons park is altijd genoeg te ondernemen en beleven. Ga er met het hele gezin op uit en ontdek ons schitterende vakantiepark in Zeeland. Ga bijvoorbeeld heerlijk relaxen aan het zwembad of spelen op het trampolinepark. Verder hebben wij een ontbijtservice, een snackbar met een ruim assortiment en twee buiten speeltuinen met een tafeltennistafel en een zandbak. Ons recreatiepark is dé plek voor zowel jong als oud. Genieten van de natuur of van geweldige watersportmogelijkheden maken uw verblijf op ons vakantiepark in Zeeland wel heel erg aantrekkelijk.

⸻ Faciliteiten ontdekken

De faciliteiten op en rondom ons park

Op en rondom ons park is altijd genoeg te ondernemen en beleven. Ga er met het hele gezin op uit en ontdek ons heerlijke paviljoen voor een hapje en een drankje. Doe vervolgens mee aan de activiteiten van het animatie team en ga daarna lekker relaxen aan het zwembad of spelen op het trampolinepark. Verder hebben wij verse broodjes service, een snackbar met een ruim assortiment en twee speeltuinen met een tafeltennis tafel en een zandbak. Ons recreatiepark is dé plek voor zowel jong als oud. Genieten van de natuur of van geweldige watersport mogelijkheden maken uw verblijf op ons vakantiepark in Zeeland wel heel erg aantrekkelijk.