Voorzieningen

Stadsfiets Huren

vanaf € 15,- p/dag

Om ultiem van het natuur op en rondom vakantiepark de Zeeuwse Parel te genieten, kunt u ook een fietstocht maken! Via de mooie fietsroutes bij het vakantiepark geniet u van het natuurgebied de Pluimpot, de Oosterschelde en Sint Maartensdijk. Speciaal voor onze gasten hebben we mooie fietsen te huur, per dag of per week. Kom langs bij de receptie, bel ons op 0166-662-727 of stuur een mailtje om een reservering te maken. 

Paviljoen ’T Pareltje

 

Het Paviljoen heeft dit jaar een flinke opknapbeurt gekregen en is volledig gerenoveerd. In ons Paviljoen en op het ruime terras kunt u heerlijk genieten van een hapje en een drankje onder het genot van muziek. Ook is het mogelijk om hier een barbecue pakket te bestellen zodat u bij uw caravan op een warme zomer avond met uw gezin of vrienden gezellig kunt barbecueën zonder dat u hiervoor het park af hoeft. Tevens kunt u tijdens het hoogseizoen gebruik maken van onze verse broodjes service.

Cafetaria frietuurke

 

In de gezellige en vernieuwde cafetaria ’T Friet Uurke is er keuze voor iedereen! Buiten verschillende snacks en heerlijke friet zijn er broodjes, schotels van het huis en ijsjes. Kiest u voor een schotel opa’s stoofvlees of gaat u toch voor een heerlijke rijk belegde hamburger ? Tevens is onze Snackbar gelegen op minder dan 50 meter afstand van een zandstrand.

Trampoline

 

Naast ons paviljoen is een prachtig nieuw trampoline park aangelegd! Het voormalig piratenschip heeft plaats gemaakt voor twee grote trampolines omringd door zacht kunstgras waarop de kinderen zich fijn kunnen vermaken. Ook een sprongetje wagen? Boek dan nu uw vakantie bij Vakantiepark De Zeeuwse Parel!

Speeltuinen

 

Vakantiepark De Zeeuwse Parel beschikt over 2 buiten speeltuinen gelegen op het camping gedeelte van het park. We beschikken ook over een voetbalveld. Hier worden in de zomer verschillende activiteiten op georganiseerd. Hierbij kunt u denken aan een 6-kamp & voetbal toernooi.

Zwembad & wellness

 

Vakantiepark De Zeeuwse Parel is gestart met de bouw van een prachtig buitenzwembad tegenover Paviljoen ’T Pareltje. We verwachten dat de aanleg van het buitenzwembad medio juni klaar is, waardoor wij in juni kunnen openen. Momenteel zijn we ook het voormalig douche gebouw gelegen op het chalet park aan het omtoveren tot fitness & wellness.

Animatie

 

Met veel zorg en creativiteit wordt er elk jaar een activiteiten programma opgesteld voor jong en oud! In het hoogseizoen (juli & augustus) worden er 6 dagen per week allerlei leuke activiteiten georganiseerd door het animatie team. U kunt hierbij denken aan buiten speel activiteiten, knutselen etc. Voor volwassen is er ook genoeg entertainment. Zo worden er bingo & dans avonden gehouden.

Zwembad & wellness

 

Ga op pad met deze extreem stoere E-Chopper, een stoere elektrische scooter met brede banden en een te stoere look. Hij trekt super snel op en brengt je in no time geruisloos naar je favoriete bestemming. Rij kris kras door Tholen op de hipste elektrische scooter of maak een te gekke tour door de omgeving. Aan aandacht geen te kort en reken maar dat iedereen je na zal kijken! Iedereen met een scooter- of autorijbewijs mag op een E-Chopper rijden. Een helm is niet verplicht dus laat je wilde haren maar lekker wapperen!

Vraag uw verblijf aan

Heeft u behoefte aan rust, ruimte en puur natuur, dan bent u bij Vakantiepark De Zeeuwse Parel van harte welkom. Met het natuurgebied De Pluimpot en de Oosterschelde grenzend aan het vakantiepark, kunt u gegarandeerd genieten. Om te boeken, klik hier onder en vul gemakkelijk het formulier in. We nemen gelijk contact met u op om de aanvraag te bevestigen.

Neem Contact Op met Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Heeft u een vraag, opmerking of verzoek?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Wij reageren zo snel mogelijk.

Nieuwsbrief

Openingstijden Receptie:

Maandag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00

Zaterdag t/m Zondag
11:00 - 16:00

We zijn gesloten van 22 december tot 5 januari.

Locatie

Geertruidaweg 3
4694 PH Scherpenisse
Zeeland