Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Seizoenplaats Zeeland

Contact opnemenTarieven bekijken

Voor de periode van half maart tot de tweede week van november hebben wij seizoenplaatsen beschikbaar voor toercaravans. De plaatsen bevinden zich in gezellige laantjes achter de milieustraat rechts. Alle seizoenplaatsen zijn zo’n 150m2 groot en langs 3 zijdes voorzien van een groenstrook. Deze beschikken over een 10 tot wel 16 ampère stroomaansluiting, eigen wateraansluiting, afvoer, gratis wifi en gratis toegang tot een net en schoon sanitair gebouw welke dichtbij deze plaatsen is gelegen.

Vraag uw seizoenplaats aan bij vakantiepark de Zeeuwse Parel

Boek uw Seizoenplaats in Zeeland

We kunnen dus met zekerheid zeggen dat u hier goed van de ruimte en rust kunt genieten en er tevens een actief verblijf van kan maken.

Bent u al overtuigd om te kamperen op één van onze seizoenplaatsen aan de kust in Zeeland? Grijp nu uw kans en reserveer een van de prachtige plekken bij ons op het park! Bekijk de tarieven voor meer informatie. Mocht u nog vragen hebben neem dan vrijblijvend contact op met de Zeeuwse Parel op telefoonnummer: 0166-662727 of per e-mail: info@vakantiepark-dezeeuwseparel.nl

Kort samengevat

Afgesloten parkeerplaats
Gratis Wifi
Wasruimte aanwezig
Hele zomer genieten
In de natuur
Sanitair gebouw

Faciliteiten Seizoenplaats camping Zeeland

U kunt genieten van de fantastische faciliteiten en de unieke omgeving van ons vakantiepark. Voor de kleintjes onder ons hebben we twee buitenspeeltuinen, een binnenspeeltuin, een trampoline park, verwarmd buitenzwembad, een animatieteam in het hoogseizoen en een voetbalveld. We beschikken daarnaast over een snackbar met horeca waar activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud. Ook kunt u hier terecht voor een hapje, drankje of ijsje. Ook in het voor- en na seizoen is er genoeg te doen! Ieder weekend hebben we een leuk activiteiten programma in onze horeca of waag u aan verschillende watersporten in de Oosterschelde.

⸻ Faciliteiten & Omgeving
Wij hebben een ruime en verzorgde camping
Wij zijn een ANWB 4 sterren camping
Wij krijgen een beoordeling van 9,1 via Pitchup

SUPPORT

Vraag uw verblijf aan

Heeft u behoefte aan rust, ruimte en puur natuur, dan bent u bij Vakantiepark De Zeeuwse Parel van harte welkom. Met het natuurgebied De Pluimpot en de Oosterschelde grenzend aan het vakantiepark, kunt u gegarandeerd genieten. Om te boeken of voor vragen, klik hier onder en vul gemakkelijk het formulier in. We nemen gelijk contact met u op om de aanvraag te bevestigen.

+31 (0) 166662727info@vakantiepark-dezeeuwseparel.nl

Extra informatie over de seizoenplaats camping aan zee

Zoekt u een seizoenplaats in Zeeland? Op één van onze mooie seizoenplaatsen kampeert u heel voordelig en het hele kampeerseizoen lang aan de Zeeuwse kust! Bij Vakantiepark De Zeeuwse Parel heeft u een seizoenplaats aan zee. U vindt namelijk op loopafstand van ons park een zandstrand die direct gelegen is aan de Oosterschelde. Wanneer u vervolgens de dijk over loopt naar de andere zijde, dan vindt u hier een uitgestrekt natuurgebied, genaamd De Pluimpot. Hier kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Geen fiets meegenomen? Geen probleem! U kunt bij ons namelijk ook een fiets huren. Hierbij krijgt u een kaart met prachtige fiets- en wandel routes. Ook in het voor- en na seizoen is er genoeg te doen! Ieder weekend hebben we een leuk activiteiten programma in de horeca of waag u aan verschillende watersporten in de Oosterschelde. Onze ruime seizoenplaatsen zijn te bezoeken van 18 maart tot en met de eerste week van november.

Contact opnemenTarieven bekijken