Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Camperplaats Zeeland

Bent u op zoek naar een plaats voor uw camper in Zeeland? Vakantiepark de Zeeuwse Parel biedt u de mogelijkheid om uw camper te plaatsen.

Contact opnemenTarieven bekijken
camperplaats Zeeland

Om optimaal te kunnen genieten van uw vakantie zijn onze camperplaatsen van alle gemakken voorzien. De plaatsen voor campers zijn tussen de 80 a 90m2. Al onze camperplaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroomaansluiting en eigen wateraansluiting en afvoer. Er is ook een toiletgebouw aanwezig. Let hierbij op dat u gebruik moet maken van uw eigen toiletpapier, maar het is ook mogelijk om een camperplaats met een privé sanitaire voorziening te boeken. Daarnaast kunt u genieten van verschillende voorzieningen die ons vakantiepark te bieden heeft. Zo zijn er voor zowel jong en oud vele activiteiten aanwezig!

Boek uw camperplaats in Zeeland

Vraag uw camperplaats aan bij Camping en vakantiepark De Zeeuwse Parel. Heeft u nog vragen of heeft u behoefte aan meer informatie over de camperplaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons telefoonnummer: 0166-662727 of per e-mail: info@vakantiepark-dezeeuwseparel.nl

Kort samengevat

100 m2
10 of 16 ampère stroomaansluiting
Huisdieren toegestaan
Gratis wifi
Privé sanitair mogelijk
Verschillende voorzieningen aanwezig

Voorzieningen camperplaats aan zee

Bent u opzoek naar een camperplaats aan zee? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons vakantiepark ligt op loopafstand van een heerlijk strand dat zich direct aan de Oosterschelde bevind. Het is dan ook heerlijk om hier de natuur te voet of met de fiets te gaan verkennen. Het is daarnaast mogelijk om in de buurt te gaan duiken, want er is een duiklocatie aanwezig. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke activiteiten mogelijk bij ons in de buurt. Kijk hier voor meer tips in de omgeving.

⸻ Faciliteiten & Omgeving
Wij hebben een ruime en verzorgde camping
Wij zijn een ANWB 4 sterren camping
Wij krijgen een beoordeling van 9,1 via Pitchup

SUPPORT

Vraag uw verblijf aan

Heeft u behoefte aan rust, ruimte en puur natuur, dan bent u bij Vakantiepark De Zeeuwse Parel van harte welkom. Met het natuurgebied De Pluimpot en de Oosterschelde grenzend aan het vakantiepark, kunt u gegarandeerd genieten. Om te boeken of voor vragen, klik hier onder en vul gemakkelijk het formulier in. We nemen gelijk contact met u op om de aanvraag te bevestigen.

+31 (0) 166662727info@vakantiepark-dezeeuwseparel.nl

Camperplaats zeeland met hond

Onze camperplaatsen zijn niet alleen mooi gelegen, maar het is ook mogelijk om uw huisdieren zoals honden en katten mee te nemen. Maakt een trouwe viervoeter onderdeel uit van uw gezin, mag hij uiteraard mee op vakantie. Zo kan u samen met uw viervoeter genieten van de mooie omgeving en natuur. Op het strand kunnen zij volop genieten van vrijheid en de mooie natuur. Huisdieren zijn van harte welkom op het park.

Contact opnemen