Waar gaan je vandaag heen?

Huur één van onze fietsen

De omgeving van vakantiepark de Zeeuwse Parel ontdek je natuurlijk het mooist op een van onze fietsen. Zo kunt u de dorpen in de omgeving bezoeken en genieten van het terras of een route langs de Oosterschelde kunnen wij ook zeker aanraden. U krijgt er tevens een fietsroute kaart bij zodat u uw eigen route kunt uitstippelen. Fiets reserveren? Dit kan via onze Great Stay App of in de speelhal!

Huur één van onze fietsen en ontdek de omgeving

Om ultiem van het natuur op en rondom vakantiepark de Zeeuwse Parel te genieten, kunt u ook een fietstocht maken! Via de mooie fietsroutes bij het vakantiepark geniet u van het natuurgebied de Pluimpot, de Oosterschelde en Sint Maartensdijk.

De fietsen die u kunt huren inclusief tarieven:

Tarieven 2024
dag 3 daags 7 dagen 14 dagen
E-Bike € 27,50 € 70,00 € 120,00 € 220,00
Fietsen Comfort ( versnellingen) € 12,50 € 32,50 € 55,00 € 95,00
E-Bakfiets Urban Arrow € 45,00 € 110,00 € 230,00 € 375,00
Kinderfietsen diverse maten € 10,00 € 27,50 € 45,00 € 75,00
Kinderzitjes achterop € 3,50 € 8,50 € 15,00 € 22,50


De faciliteiten op en rondom ons park

Op en rondom ons park is altijd genoeg te ondernemen en beleven. Ga er met het hele gezin op uit en ontdek ons schitterende vakantiepark in Zeeland. Ga bijvoorbeeld heerlijk relaxen aan het zwembad of spelen op het trampolinepark. Verder hebben wij een ontbijtservice, een snackbar met een ruim assortiment en twee buiten speeltuinen met een tafeltennistafel en een zandbak. Ons recreatiepark is dé plek voor zowel jong als oud. Genieten van de natuur of van geweldige watersportmogelijkheden maken uw verblijf op ons vakantiepark in Zeeland wel heel erg aantrekkelijk.

⸻ Faciliteiten ontdekken

De faciliteiten op en rondom ons park

Op en rondom ons park is altijd genoeg te ondernemen en beleven. Ga er met het hele gezin op uit en ontdek ons heerlijke paviljoen voor een hapje en een drankje. Doe vervolgens mee aan de activiteiten van het animatie team en ga daarna lekker relaxen aan het zwembad of spelen op het trampolinepark. Verder hebben wij verse broodjes service, een snackbar met een ruim assortiment en twee speeltuinen met een tafeltennis tafel en een zandbak. Ons recreatiepark is dé plek voor zowel jong als oud. Genieten van de natuur of van geweldige watersport mogelijkheden maken uw verblijf op ons vakantiepark in Zeeland wel heel erg aantrekkelijk.