Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Vakantiepark Tholen

Zoek en boek

Vakantiepark de Zeeuwse Parel is een vakantiepark gelegen op het eiland Tholen in het dorpje Scherpenisse, recht aan de Oosterschelde. Op het eiland Tholen zijn er talloze mogelijkheden op vakantiegebied. Geen uitgestrekte stranden en duinen, maar glooiende dijken en kleine intieme strandjes bied het eiland Tholen. Het vakantiepark is ook dicht gelegen bij het prachtige historische stadje Tholen.

U kunt op ons park ervoor kiezen een rustige fiets of wandel vakantie. Maar er zijn ook vele duik en watersport mogelijkheden op een steenworp afstand. Bovendien zijn er ook twee strandjes die aan het vakantiepark grenzen. Hier kunt u binnen een afstand van 100 meter heerlijk zwemmen in de zomer en uitwaaien in de winter. U kunt dus het gehele jaar genieten van uw gekochte of gehuurde chalet op het vakantiepark Tholen. Ook visliefhebbers kunnen in de Oosterschelde hun hart ophalen. U kunt vanaf de kant prima vissen maar voor de ultieme vis ervaring kunt u uw boot te water laten op 5 minuten rijden van ons vakantiepark te water laten. De Zeeuwse Parel biedt verschillende mogelijkheden tot betrekking van uw verblijf. Zo kunt u overnachten op onze Kampeerplekken, Seizoenplaatsen of jaarplaatsen, maar overnachten in één van onze Bungalows of Chalets is natuurlijk ook mogelijk.

Faciliteiten op vakantiepark Tholen

Voor de kinderen hebben wij natuurlijk ook genoeg te doen. Op dit moment hebben wij twee speeltuinen een trampoline park en een speelzolder voor de kinderen. Ook is er natuurlijk het gehele seizoen animatie. In het voor en na seizoen is er iedere zaterdag middag animatie. In het hoogseizoen is dit op woensdag en zaterdagmiddag. Van knutselmiddagen tot buikschuifbaan, springkussens en vrije val stormbanen. Voor de kinderen is het er genoeg te doen op ons park. Buiten al deze faciliteiten en activiteiten licht er ook een nieuw buitenzwembad.

Ook voor een gezellig hapje te eten hoeft u niet van ons park in Tholen af. Wij hebben een horecagelegenheid en een snackbar waar u gezellig kunt eten of het eten kan meenemen naar uw eigen chalet. Hier worden in de weekenden ook leuke feesten en activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Voor een kaartavonden, bingo of een proud to be fout bent u hier ook aan het juiste adres! Kortom ons vakantiepark in Tholen heeft talloze mogelijkheden voor een variabele en geslaagde vakantie.

Boek uw verblijf bij Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Mocht u nog vragen hebben neem dan vrijblijvend contact op met de Zeeuwse Parel op telefoonnummer: 0166-662727 of per e-mail: info@vakantiepark-dezeeuwseparel.nl

Zoek en boek
Wij hebben een ruime en verzorgde camping
Wij zijn een ANWB 4 sterren camping
Wij krijgen een beoordeling van 9,1 via Pitchup