Gaan we samen spelen?

Ontdek de vele buitenactiviteiten op ons park

Vakantiepark De Zeeuwse Parel beschikt over 2 buitenspeeltuinen (gelegen op het camping gedeelte van het park), een buitenfitness met jeu de boules baan, een verwarmd buitenzwembad en een trampolinepark. Zo vervelen de kinderen zich nooit tijdens de vakantie in Zeeland!

Het trampolinepark- Leuk voor de kinderen!

Openingstijden (Hoogseizoen)
11:00 – 20:00

Openingstijden (Naseizoen)
11:00 – 18:00

Bij regen is het trampolinepark gesloten.

Tussen de receptie en het restaurant is een prachtig trampolinepark aangelegd! Het park beschikt over twee grote trampolines omringd door zacht kunstgras waarop de kinderen zich fijn kunnen vermaken. In het hoogseizoen wordt er op het trampolinepark ook een springkasteel geplaatst voor de kleintjes. De regels van het trampolinepark zijn aangegeven doormiddel van pictogrammen op de muur. Het gebruik van de trampoline is gratis voor de vaste gasten, huurders & kampeerders van ons vakantiepark in Zeeland. Let hierbij op dat u altijd het animatiebandje om heeft. Deze kunt u afhalen bij de receptie.

Sporten op ons outdoor fitnessplein

In 2022 zijn er 4 fitnessapparaten buiten op ons vakantiepark in Zeeland gemonteerd waar je verschillende oefeningen mee kunt doen, zoals oefeningen voor conditie, borst, armen en schouders. De fitness apparatuur is voorzien van een handig instructiebord met daarop de basisoefening en een QR-code. Met behulp van de QR-code kunt u verbinding maken met de KOMPAN fitness App, waar u meerdere oefeningen en work-outs op ieder gewenst niveau kunnen vinden.

Jeu de boules baan voor jong en oud

Op het rozenplein bij de buitenfitness is er ook een mooie jeu de boules baan gerealiseerd!

De twee speeltuinen op onze camping in Zeeland

In onze speeltuinen kunnen uw kinderen heerlijk spelen. Er zijn een paar speeltoestellen aanwezig, maar ook beschikken de speeltuinen over een zandbak om met de kleintjes in te spelen. Een potje tafeltennis of het trappen van een balletje is uiteraard ook mogelijk. De speeltuinen liggen centraal gelegen op onze camping in Zeeland, zodat u of uw kinderen nooit de weg zullen kwijtraken.

De faciliteiten op en rondom ons park

Op en rondom ons park is altijd genoeg te ondernemen en beleven. Ga er met het hele gezin op uit en ontdek ons schitterende vakantiepark in Zeeland. Ga bijvoorbeeld heerlijk relaxen aan het zwembad of spelen op het trampolinepark. Verder hebben wij een ontbijtservice, een snackbar met een ruim assortiment en twee buiten speeltuinen met een tafeltennistafel en een zandbak. Ons recreatiepark is dé plek voor zowel jong als oud. Genieten van de natuur of van geweldige watersportmogelijkheden maken uw verblijf op ons vakantiepark in Zeeland wel heel erg aantrekkelijk.

⸻ Faciliteiten ontdekken

De faciliteiten op en rondom ons park

Op en rondom ons park is altijd genoeg te ondernemen en beleven. Ga er met het hele gezin op uit en ontdek ons heerlijke paviljoen voor een hapje en een drankje. Doe vervolgens mee aan de activiteiten van het animatie team en ga daarna lekker relaxen aan het zwembad of spelen op het trampolinepark. Verder hebben wij verse broodjes service, een snackbar met een ruim assortiment en twee speeltuinen met een tafeltennis tafel en een zandbak. Ons recreatiepark is dé plek voor zowel jong als oud. Genieten van de natuur of van geweldige watersport mogelijkheden maken uw verblijf op ons vakantiepark in Zeeland wel heel erg aantrekkelijk.