Wat ga jij vandaag doen?

De animatie op ons park

Met veel zorg en creativiteit wordt er elk jaar een activiteiten programma opgesteld voor jong en oud! In het hoogseizoen (juli & augustus) worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd. De activiteiten worden over het gehele park verzorgt en deelnamen is meestal gratis. Op de informatieborden worden de activiteiten van die week aangegeven. Ook belangrijke mededelingen worden hierop kenbaar gemaakt. Het informatiebord is te vinden tegenover de milieustraat. Ook kunt u de actuele activiteiten, datums en tijden terug vinden bij de receptie. Let op dat u altijd uw animatiebandje om heeft.

Speciaal voor de kleintjes onze kidsclub

In de maanden juli en augustus hebben wij een kidsclub. Deze bevindt zich op de zolder, in de horeca. Het activiteiten rooster en meer informatie kunt u afhalen in de receptie.

Wat word er allemaal verzorgt?

Er worden veel diverse activiteiten georganiseerd zodat de kinderen, maar ook de volwassen zichzelf nooit hoeven te vervelen. U Kunt hierbij denken aan buiten speel activiteiten, knutselen of activiteiten rondom het zwembad of speeltuinen. Voor volwassen is er ook genoeg entertainment op het park aanwezig. Zo worden er bingo & dans avonden gehouden, maar ook kunt u meedoen aan diverse andere activiteiten of de kids aanmoedigen tijdens een potje voetbal. Een onvergetelijke vakantie beleef je samen!

Pannenkoekenmiddag

In juli & augustus is er elke woensdag een pannenkoekenmiddag samen met het animatie team. De kinderen kunnen dan genieten van een groot pannenkoekenbuffet en de pannenkoeken versieren met allerlei lekkernijen.

Poolgames

In juli & augustus worden er regelmatig poolgames georganiseerd bij het zwembad. Denk hierbij aan badeenden bingo, waterpolo & estafette. In de ochtenden worden er dan ook regelmatig aqua aerobic lessen gegeven!

Feestavonden

In onze horeca worden er regelmatig feestavonden georganiseerd. Vaak ook met een speciaal thema en een gezellige DJ. Zo is er voor de volwassenen genoeg vermaak op het park.

Bingo avonden

Uw geluk beproeven tijdens een gezellig avondje bingo? Ook dat is mogelijk, er worden regelmatig bingo avonden georganiseerd in onze horeca.

De faciliteiten op en rondom ons park

Op en rondom ons park is altijd genoeg te ondernemen en beleven. Ga er met het hele gezin op uit en ontdek ons schitterende vakantiepark in Zeeland. Ga bijvoorbeeld heerlijk relaxen aan het zwembad of spelen op het trampolinepark. Verder hebben wij een ontbijtservice, een snackbar met een ruim assortiment en twee buiten speeltuinen met een tafeltennistafel en een zandbak. Ons recreatiepark is dé plek voor zowel jong als oud. Genieten van de natuur of van geweldige watersportmogelijkheden maken uw verblijf op ons vakantiepark in Zeeland wel heel erg aantrekkelijk.

⸻ Faciliteiten ontdekken

De faciliteiten op en rondom ons park

Op en rondom ons park is altijd genoeg te ondernemen en beleven. Ga er met het hele gezin op uit en ontdek ons heerlijke paviljoen voor een hapje en een drankje. Doe vervolgens mee aan de activiteiten van het animatie team en ga daarna lekker relaxen aan het zwembad of spelen op het trampolinepark. Verder hebben wij verse broodjes service, een snackbar met een ruim assortiment en twee speeltuinen met een tafeltennis tafel en een zandbak. Ons recreatiepark is dé plek voor zowel jong als oud. Genieten van de natuur of van geweldige watersport mogelijkheden maken uw verblijf op ons vakantiepark in Zeeland wel heel erg aantrekkelijk.