Kortingsactie: 25% tijdens Hemelvaart en Pinksteren!

De Zeeuwse Parel biedt een geweldige korting van 25% op alle accommodaties tijdens de vakantieperiodes van Hemelvaart en Pinksteren! Boek nu en geniet van een heerlijk verblijf in onze prachtige vakantiepark in Zeeland.

Onze ruime en gezellige accommodaties bieden voldoende ruimte voor het hele gezin of voor een romantische vakantie met z’n tweetjes. Met een breed scala aan activiteiten, zoals fietsen, wandelen en watersporten, is er voor elk wat wils.

Wacht niet langer en boek vandaag nog uw verblijf bij De Zeeuwse Parel. De korting van 25% wordt automatisch toegepast bij het boeken via onze website. Mis deze kans niet en maak uw vakantie onvergetelijk!

Zoek en boek

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, wijzigingen en de leukste nieuwtjes.

Lees meer nieuws
⸻ Meer nieuws
Parel Paviljoen
PAAS PLANNING 2024
Speelhal in aanbouw