Opening buitenzwembad 9 juli 2021

In juli 2021 opent Vakantiepark De Zeeuwse Parel het nieuwe buitenzwembad!

De opening zal plaatsvinden op 9 juli om 20.00 uur onder het genot van een hapje en een drankje.

Het zwembad is verwarmd en maar liefst 20 meter lang en 10 meter breed. Ook aan de kleintjes is gedacht. Voor hen is er een verwarmd kinderbad van 5 x 5 meter. Deze is uiteraard afgezet met hekwerk zodat ze niet zomaar naar het grote bad kunnen lopen.

Naast het zwembad bevind zich een riante ligweide van meer dan 1100 m2. In de zomermaanden zal hier ook een luchtkasteel op worden geplaatst zodat de kinderen zich zeker niet hoeven te vervelen.

In de maanden juli en augustus zullen er door het animatieteam 6 dagen per week leuke activiteiten worden georganiseerd aan het zwembad. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bad-eenden bingo of aqua aerobics.

Het zwembad is bereikbaar langs 2 zijden. Aan de campingkant kunt u binnen via een tourniquetpoort. Naast deze poort heeft u de gelegenheid om uw fiets of step te parkeren. Komt u met een kinderwagen of rolstoel is er ook de mogelijkheid om via de brug tegenover de kantine naar het zwembad te gaan via de looppoort. U kunt ook langs beide poorten het zwembad weer verlaten. Beide poorten werken met een kaartsysteem. Elke gast krijgt zijn eigen gepersonaliseerde zwembadpas. Deze mag niet worden doorgegeven aan derden.

In het gebouw naast het zwembad heeft u de mogelijkheid om u om te kleden en naar het toilet te gaan. U kunt uzelf afspoelen bij de buitendouche.

In het hoogseizoen zal het zwembad geopend zijn van 9.30 tot 20.00 uur. In het laagseizoen is het zwembad geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, wijzigingen en de leukste nieuwtjes.

Lees meer nieuws
⸻ Meer nieuws
Parel Paviljoen
PAAS PLANNING 2024
Speelhal in aanbouw