Vakantie Zeeland 2024

Vakantie Zeeland

“Op vakantie in Zeeland? De Zeeuwse Parel is een supermooie en nette camping met heel vriendelijk personeel. Fijn buitenzwembad, veel te doen voor kinderen en gelegen in een rustige en mooie omgeving. Wij hebben hier een topvakantie gehad!” – Steven Boomaars

Dit grootse compliment dat wij hebben gekregen van een zeer tevreden gast is precies hoe wij Vakantiepark de Zeeuwse Parel zelf beschrijven! Komt u ook zo’n geweldige vakantie beleven?

Zoek en boek

Goed voor elk type vakantie in Zeeland

Wat voor vakantieganger u nu bent, bij Vakantiepark de Zeeuwse Parel is er plek voor iedereen. Ons brede aanbod is voor iedereen die de gezellige campingsfeer wil proeven.

Kamperen van basic tot luxe

Voor elk gezelschap hebben wij plek, onze kampeerplekken bestaan uit de volgende keuzes:

 • Shelterplaats (back-to-basic zonder voorzieningen)
 • Camperplaats (Voor elke camper)
 • Kampeerplaats standaard (op een open veld)
 • Kampeerplaats luxe (gemiddeld 150m^2 ruimte)
 • Seizoensplaats (voor de echte fans)
 • Jaarplaatsen

Volledig voorzien

Heeft u geen kampeerspullen of geniet u toch meer van een volledig ingericht chalet of hotelkamer? Ook u bent van harte bij ons welkom.

Al onze moderne chalets zijn voorzien van alle luxe om u een echte top vakantie te bieden. Privacy, airco, luxe badkamer en een vaatwasser zijn slechts enkele gemakken. Geef nu toe, dat klinkt toch heerlijk?

Wanneer u op zoek bent naar net dat beetje extra luxe en comfort, kies dan onze hotelkamer. Deze kamer voor twee personen inclusief ontbijt is de ideale keuze voor u!

Altijd iets te beleven

Als er een ding zeker is bij De Zeeuwse Parel is het dat er altijd wel iets voor u te beleven valt. De eindeloze activiteiten bieden plezier voor elke leeftijd zowel op het park als buiten het park.

Extra pret in het hoogseizoen

Ze zomervakantie is natuurlijk de tijd dat de meeste kinderen op het vakantiepark zijn, dit is ook de tijd dat ons super enthousiaste animatieteam allerlei activiteiten organiseert. Denk bijvoorbeeld aan spelletjes, knutselen, zwembad activiteiten of bijvoorbeeld een bingo avond. Deze activiteiten zijn voor jong en oud, dus twijfel niet om gewoon met de kids mee te doen! Vier vakantie in Zeeland tijdens het hoogseizoen en

Ontdek alle sporten

Over het gehele park zijn allerlei speeltuinen en velden te vinden. Hier liggen trampolines, jeu de boules banen, een outdoor fitness plein en een voetbalveld klaar om bespeelt te worden. Iedereen is welkom, doet u mee?

Fietsvakantie Zeeland

Fietsen en Zeeland zijn een perfecte match, of u nu een dagje de directe omgeving van de Zeeuwse Parel wilt ontdekken of juist de hele week allerlei tochten wilt maken. In Zeeland is het toegankelijk voor iedereen. Is het niet gelukt om uw fiets mee te nemen? Treur niet! Voor onze eigen gasten hebben wij mooie fietsen te huur.

Welke fiets wil jij?

 • Elektrische fiets
 • (Elektrische) Bakfiets
 • Mountainbike
 • Toerfiets
 • Kinderfiets
 • Optioneel: Kinderzitje

Bent u al net zo enthousiast als onze review? Boek nu uw verblijf!

Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om een vaste stacaravan te kopen of te plaatsen op een van onze vaste jaarplaatsen. Wij hebben ongeveer 300 van deze jaarplaatsen. Als u ervoor kiest een jaarplaats te nemen bent u het gehele jaar welkom op onze camping.

Het camping seizoen loopt van half maart tot en met de eerste week van november. Wilt u ook in de wintermaanden de weekenden en/of de vakanties verblijven op de camping kan dit tegen een vergoeding.

Als laatste hebben wij ook luxe ingerichte chalets op ons chaletpark dit is voor het extra luxe kamperen. U kunt er zelfs voor kiezen een van onze Wellness Villa’s te kopen met een verwarmd zwembad en/of jacuzzi.

Boek uw verblijf bij Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Mocht u nog vragen hebben neem dan vrijblijvend contact op met de Zeeuwse Parel op telefoonnummer: 0166-662727 of per e-mail: info@vakantiepark-dezeeuwseparel.nl

Zoek en boek
Wij hebben een ruime en verzorgde camping
Wij zijn een ANWB 4 sterren camping
Wij krijgen een beoordeling van 9,1 via Pitchup