Vaste plaatsen

Vaste Plaatsen Buiten
Vaste Plaatsen Buiten
Vaste Plaatsen Buiten
Vaste Plaatsen Buiten
Vaste Plaatsen Buiten

over de vaste plaatsen

Vakantiepark de Zeeuwse parel biedt haar gasten de mogelijkheid om vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar een vaste staanplaats te huren. Ook al is het voor een dag of twee misschien zelfs een paar weken. De zekerheid dat u een eigen staanplaats heeft een plek dat u ‘uw tweede huis’ kunt noemen, op zo’n mooie plekje in Zeeland, is geruststellend.

De staanplaatsen zijn ruim van opzet en rustig gelegen. Verder heeft iedere staanplaats ruimte voor een eigen tuin, parkeerplaats en voorzieningen. De tuin kunt u naar uw eigen wens inrichten, voor uitzonderlijke dingen, dit graag in overleg met uw beheerder.

Maakt uw huisdier deel uit van uw gezin en wilt u dat uw trouwe viervoeter mee gaat op vakantie, dan is dat natuurlijk geen probleem. Vergeleken met veel vakantieparken begrijpen wij dat volkomen. Tenslotte hebben viervoeters ook vrijheid nodig. Hoewel huisdieren op onze vakantiepark hartelijk welkom zijn, mogen er slechts max 2 huisdieren per vaste staanplaats ( tegen betaling) worden toegestaan.

Bekijk de tarieven voor meer informatie

Mocht u nog vragen hebben of wilt u geheel vrijblijvend een keer komen kijken bij een van de vaste staanplaatsen? Neem dan contact op met de Zeeuwse Parel op tel: 0166-662-727 of per mail: info@vakantiepark-dezeeuwseparel.nl

Vraag uw verblijf aan

Heeft u behoefte aan rust, ruimte en puur natuur, dan bent u bij vakantiepark de Zeeuwse Parel van harte welkom. Met het natuurgebied De Pluimpot en de Oosterschelde grenzend aan het vakantiepark, kunt u gegarandeerd genieten. Om te boeken, klik hier onder en vul gemakkelijk het formulier in. We nemen gelijk contact met u op om de aanvraag te bevestigen.

Neem Contact Op met Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Heeft u een vraag, opmerking of verzoek?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Wij reageren zo snel mogelijk.

Nieuwsbrief

Openingstijden Receptie:

Maandag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00

Zaterdag t/m Zondag
11:00 - 16:00

We zijn gesloten van 22 december tot 5 januari.

Locatie

Geertruidaweg 3
4694 PH Scherpenisse
Zeeland