Jaarplaats camping Zeeland

WIJ HEBBEN NOG JAARPLAATSEN BESCHIKBAAR

Vaste Plaatsen Buiten
Vaste Plaatsen Buiten

Jaarplaats camping aan zee

Bent u op zoek naar een vaste jaarplaats op een camping in Zeeland? Dan biedt Vakantiepark De Zeeuwse Parel haar gasten de mogelijkheid om vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar een vaste ruime staanplaats te huren aan zee. We hebben voor ieder wat wils, van zonnige plaatsen tot schaduw plaatsen, met een oppervlakte van 150 m2 tot 300 m2.

Boek uw jaarplaats aan zee bij camping en Vakantiepark De Zeeuwse Parel.

Voorzieningen jaarplaats stacaravan Zeeland

Al onze plaatsen zijn omgeven door heggen en voorzien van gratis wifi, elektra, CAI aansluiting en wateraansluiting. Tijdens uw verblijf op een van de jaarplaatsen op vakantiepark de Zeeuwse Parel zal het u aan niets ontbreken.

Verder heeft iedere staanplaats ruimte voor een eigen tuin, parkeerplaats en voorzieningen. De tuin kunt u naar uw eigen wens inrichten, voor uitzonderlijke dingen, dit graag in overleg met uw beheerder.

Maakt uw huisdier deel uit van uw gezin en wilt u dat uw trouwe viervoeter mee gaat op vakantie, dan is dat natuurlijk geen probleem. Tenslotte hebben viervoeters ook vrijheid nodig. Hoewel huisdieren op ons vakantiepark hartelijk welkom zijn, mogen er maximaal 2 huisdieren per vaste staanplaats worden toegestaan.

Boek uw vaste staanplaats bij camping en vakantiepark de Zeeuwse parel in Zeeland.

Voorzieningen jaarplaats camping aan zee

U vindt op loopafstand van ons park een zandstrand die direct gelegen is aan de Oosterschelde. Wanneer u vervolgens de dijk over loopt naar de andere zijde, dan vindt u hier een uitgestrekt natuurgebied, genaamd De Pluimpot. Hier kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Op enkele honderden meters is er een duiklocatie met vul station voor de flessen.

Tijdens de huur van een jaarplaats op ons vakantiepark kunt u genieten van onze verschillende voorzieningen:

  • Ons sfeervolle paviljoen waar u gezellig een hapje, drankje of een maaltijd kunt nuttigen. Hier worden ook leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd.
  • Verse broodjes service
  • Een snackbar met een ruim opgezet assortiment
  • Twee speeltuinen met een tafeltennis tafel en een zandbak
  • Een prachtig nieuw aangelegd trampoline park
  • Sanitair gebouw die tevens ingericht is voor kinderen, mindervaliden. Hierin is ook een wasmachine en droger aanwezig.

Ons recreatiepark is dé plek voor zowel jong als oud. Genieten van de natuur of van geweldige watersportmogelijkheden maken uw verblijf op onze jaarplaats in Zeeland wel heel erg aantrekkelijk!

Bekijk de tarieven voor meer informatie

Boek uw vaste plaats

Mocht u nog vragen hebben of wilt u geheel vrijblijvend een keer komen kijken bij een van de vaste staanplaatsen? Neem dan contact op met De Zeeuwse Parel op tel: 0166-662-727 of per mail: info@vakantiepark-dezeeuwseparel.nl

 

Vraag uw verblijf aan

Heeft u behoefte aan rust, ruimte en puur natuur, dan bent u bij Vakantiepark De Zeeuwse Parel van harte welkom. Met het natuurgebied De Pluimpot en de Oosterschelde grenzend aan het vakantiepark, kunt u gegarandeerd genieten. Om te boeken, klik hier onder en vul gemakkelijk het formulier in. We nemen gelijk contact met u op om de aanvraag te bevestigen.

Neem Contact Op met Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Heeft u een vraag, opmerking of verzoek?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Wij reageren zo snel mogelijk.

Nieuwsbrief

Openingstijden Receptie:

Maandag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00

Zaterdag t/m Zondag
11:00 - 16:00