Seizoenplaats Zeeland

Seizoenplaatsen Buiten
Seizoenplaatsen Buiten

Seizoenplaats camping Zeeland

Zoekt u een seizoenplaats in Zeeland? Op één van onze mooie seizoenplaatsen kampeert u heel voordelig en het hele kampeerseizoen lang aan de Zeeuwse kust! Onze ruime seizoenplaatsen zijn te bezoeken van 21 maart tot en met 31 oktober.

Boek uw verblijf bij Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Faciliteiten seizoenplaats camping Zeeland

Onze seizoenplaatsen beschikken over uitstekende faciliteiten, waaronder de aanwezigheid van gratis wifi, water, en elektra. Daarnaast zijn onze seizoenplaatsen dicht gelegen bij het sanitair gebouw die tevens ingericht is voor kinderen en mindervaliden. U kunt gratis gebruik maken van ons sanitair gebouw. Hierin is ook een wasruimte aanwezig waar u tegen betaling gebruik van kan maken.

U kunt genieten van de fantastische faciliteiten en de unieke omgeving van ons vakantiepark. Voor de kleintjes onder ons hebben we twee speeltuinen, een trampoline park en een voetbalveld. We beschikken daarnaast over een paviljoen met cafetaria waar activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud. Ook kunt u hier terecht voor een hapje, drankje of ijsje.

Boek uw verblijf bij vakantiepark de Zeeuwse Parel

Seizoenplaats camping aan zee

Bij Vakantiepark De Zeeuwse Parel heeft u een seizoenplaats aan zee. U vindt namelijk op loopafstand van ons park een zandstrand die direct gelegen is aan de Oosterschelde. Wanneer u vervolgens de dijk over loopt naar de andere zijde, dan vindt u hier een uitgestrekt natuurgebied, genaamd De Pluimpot. Hier kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Geen fiets meegenomen? Geen probleem! U kunt bij ons namelijk ook een fiets huren. Hierbij krijgt u tevens ook enkele folders met prachtige fiets- en wandel routes. Ook in het voor- en na seizoen is er genoeg te doen! Ieder weekend hebben we een leuk activiteiten programma in ons paviljoen of waag u aan verschillende watersporten in de Oosterschelde.

Boek uw seizoenplaats in Zeeland

We kunnen dus met zekerheid zeggen dat u hier goed van de ruimte en rust kunt genieten en er tevens een actief verblijf van kan maken.

Bent u al overtuigd om te kamperen op één van onze seizoenplaatsen aan de kust in Zeeland? Grijp nu uw kans en reserveer een van de prachtige plekken bij ons op het park! Bekijk de tarieven voor meer informatie. Mocht u nog vragen hebben neem dan vrijblijvend contact op met de Zeeuwse Parel op telefoonnummer: 0166-662727 of per e-mail: info@vakantiepark-dezeeuwseparel.nl 

Seizoenplaatsen Buiten
Seizoenplaatsen Buiten
Seizoenplaatsen Buiten
Seizoenplaatsen Buiten

Vraag uw verblijf aan

Heeft u behoefte aan rust, ruimte en puur natuur, dan bent u bij Vakantiepark De Zeeuwse Parel van harte welkom. Met het natuurgebied De Pluimpot en de Oosterschelde grenzend aan het vakantiepark, kunt u gegarandeerd genieten. Om te boeken, klik hier onder en vul gemakkelijk het formulier in. We nemen gelijk contact met u op om de aanvraag te bevestigen.

Neem Contact Op met Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Heeft u een vraag, opmerking of verzoek?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Wij reageren zo snel mogelijk.

Nieuwsbrief

Openingstijden Receptie:

Maandag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00

Zaterdag t/m Zondag
11:00 - 16:00