Kampeer plekken

Kampeer plekken
Kampeer plekken
Kampeer plekken
Kampeer plekken
Kampeer plekken

over de kampeer plekken

Met Bergen op Zoom, Roosendaal en de grens van Antwerpen op een korte afstand is de Zeeuwse Parel een centrale uitvalsbasis om deze steden te bezoeken. Maar er zijn ook volop fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving. Als u na een dag vol nieuwe ervaringen en indrukken terugkomt op één van de mooie kampeerplekken van de Zeeuwse Parel, komt u weer helemaal tot rust.

Door het aanbieden van veilige kampeerplekken kunnen natuurliefhebbers genieten van de frisse lucht, meren en stranden. Het meer biedt alles wat een waterfanaat wenst. Zo is het ideaal voor windsurfers, roeiers, zwemmers en andere watersporters. U kunt zelfs een bootje huren om op het meer te varen. Verder kunt u ook genieten van vissen, zwemmen en meer activiteiten.

Vragen en meer informatie
Mocht u nog vragen hebben of wilt u geheel vrijblijvend een keer naar een van onze kampeerplekken? Neem dan contact op met de Zeeuwse Parel op tel: 0166-662-727 of per mail: info@vakantiepark-dezeeuwseparel.nl

Vraag uw verblijf aan

Heeft u behoefte aan rust, ruimte en puur natuur, dan bent u bij vakantiepark de Zeeuwse Parel van harte welkom. Met het natuurgebied De Pluimpot en de Oosterschelde grenzend aan het vakantiepark, kunt u gegarandeerd genieten. Om te boeken, klik hier onder en vul gemakkelijk het formulier in. We nemen gelijk contact met u op om de aanvraag te bevestigen.

Neem Contact Op met Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Heeft u een vraag, opmerking of verzoek?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Wij reageren zo snel mogelijk.

Nieuwsbrief

Openingstijden Receptie:

Maandag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00

Zaterdag t/m Zondag
11:00 - 16:00

We zijn gesloten van 22 december tot 5 januari.

Locatie

Geertruidaweg 3
4694 PH Scherpenisse
Zeeland