HOTELKAMER HUREN IN ZEELAND

Wilt u graag een hotelkamer huren in Zeeland? Wilt u genieten van het strand, met net dat beetje extra luxe en comfort. Houdt u van rust, ruimte & natuur. Dan bent u bij Vakantiepark de Zeeuwse Parel aan het goede adres!

Bekijk of uw hotelkamer nog beschikbaar is

Gebruik de aankomstdatum om te zien welke hotelkamers nog beschikbaar zijn

één van onze hotelkamers reserveren?

De kamers zijn geschikt voor twee personen en zijn voorzien van een eigen badkamer met douche & toilet. Tevens beschikken beide hotelkamers over een kitchenette met oven & koelkast. Ze liggen heerlijk rustig gelegen midden in de natuur bij ons op het vakantie park. Deze kamers zijn te huur per nacht, maar ook voor een langer verblijf kunt u bij Vakantiepark de Zeeuwse Parel terecht.

Faciliteiten hotelkamer in Zeeland

Zeeland is de provincie met de meeste zonuren van Nederland. Dat betekent dat je er een groot deel van het jaar vakantie kunt vieren. Het chaletpark van Vakantiepark De Zeeuwse Parel is dan ook het hele jaar open. Bij ons is het namelijk het hele jaar vakantie! En met vakantie bedoelen we dan ook écht vakantie! Als je een chalet of hotelkamer bij ons huurt in Zeeland, mag je namelijk gebruik maken van alle faciliteiten van ons park.

Bij ons huurt u een modern ingericht chalet of hotelkamer dat van alle gemakken is voorzien.
De chalets en hotelkamers staan op een gezellig veld op een steenworp afstand van het strand, natuurgebied De Pluimpot, ons paviljoen en het trampolinepark. Zeker als u met kinderen vakantie komt vieren is dit ideaal!

 

Vraag uw verblijf aan

Heeft u behoefte aan rust, ruimte en puur natuur, dan bent u bij Vakantiepark De Zeeuwse Parel van harte welkom. Met het natuurgebied De Pluimpot en de Oosterschelde grenzend aan het vakantiepark, kunt u gegarandeerd genieten. Om te boeken, klik hier onder en vul gemakkelijk het formulier in. We nemen gelijk contact met u op om de aanvraag te bevestigen.

Neem Contact Op met Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Heeft u een vraag, opmerking of verzoek?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Wij reageren zo snel mogelijk.

Nieuwsbrief

Openingstijden Receptie:

Maandag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00

Zaterdag t/m Zondag
11:00 - 16:00