CHALETS HUREN IN ZEELAND

Wilt u graag een chalet huren in Zeeland? Wilt u genieten van het strand, met net dat beetje extra luxe en comfort. Houdt u van rust, ruimte & natuur. Dan bent u bij Vakantiepark de Zeeuwse Parel aan het goede adres!

Bekijk of uw chalet nog beschikbaar is

Gebruik de aankomstdatum om te zien welke chalets nog beschikbaar zijn

Chalet de Noordzee huren?

Vanaf nu hebben we chalet de Noordzee in de verhuur. Deze chalet is geschikt voor 4 personen. De chalet waarmee we recreëren voor iedereen mogelijk maken. Deze chalet is met 45m2 ruim van opzet en mooi van vormgeving. Met 2 slaapkamers, een open keuken en een mooie badkamer biedt deze chalet zeer veel mogelijkheden.

Chalet Dijkzicht huren?

Vanaf nu hebben we ook Villa Dijkzicht in de verhuur.
Geschikt voor 4 personen. De luxe uitstraling en de unieke samenstelling met 2 slaapkamers en een luxe badkamer en keuken maken dit model de perfecte recreatiewoning. Naast de villa bevind zich een privé parkeerplaats. Deze villa staat tegen de dijk aan en ligt recht naast de eigen ingang naar het strand.

Chalet de Schelp huren?

Vanaf nu hebben we chalet de Schelp in de verhuur. Deze chalet is geschikt voor 4 personen. De chalet waarmee we recreëren voor iedereen mogelijk maken. is comfortabel en verrassend compleet. Met een kavel van maar liefst 242m² beschikt deze villa over twee slaapkamers, een luxe badkamer een ruime open keuken & een gezellig overdekt terras.

Chalet de Schelde huren?

De Schelde is onze villa waarmee we recreëren voor iedereen mogelijk maken. Deze villa is met zijn 3 slaapkamers geschikt voor maar liefst 6 personen! Uiteraard is Villa De Schelde ook van alle gemakken voorzien: Een heerlijke grote leef keuken waar je gezellig met het hele gezin kunt genieten van een maaltijd. Natuurlijk met vaatwasser en combi magnetron zodat het u zo comfortabel mogelijk wordt gemaakt tijdens uw vakantie.
Ook de badkamer is zeer luxe, dit kunt u terug zien op de foto’s. Kom genieten op Vakantiepark de Zeeuwse Parel!

Chalet Oester de luxe huren?

Vanaf nu hebben we ook Villa Oester-Luxe in de verhuur.
Geschikt voor 4 personen. De luxe uitstraling en de unieke samenstelling met 2 slaapkamers en een luxe badkamer, separaat toilet en grote leef keuken maken dit model de perfecte recreatiewoning. Ook deze woning is natuurlijk van alle gemakken voorzien zoals o.a. airco, vaatwasser & flatscreen TV. Tevens heeft deze villa een separaat toilet. Naast de villa bevind zich een privé parkeerplaats.

Chalet de Parel huren?

Vanaf nu hebben we ook Villa De Parel in de verhuur.
Geschikt voor 4 personen. De luxe uitstraling en de unieke samenstelling met 2 slaapkamers en een luxe badkamer en keuken maken dit model de perfecte recreatiewoning. Ook deze woning is natuurlijk van alle gemakken voorzien zoals o.a. airco, vaatwasser & flatscreen TV. Tevens heeft deze villa een heerlijk overdekt terras. Naast de villa bevind zich een privé parkeerplaats. Deze villa ligt recht tegenover de eigen ingang naar het strand.

Voor meer informatie over onze chalets neem dan contact op met info@vakantiepark-dezeeuwseparel.nl of bekijk nu snel onze prijzen in het tabblad tarieven.

Bent u nieuwsgierig naar de andere verblijven op ons vakantiepark? Neem dan eens een kijkje op onze pagina’s kampeerplekken Zeeland, seizoenplaatsen camping Zeeland, jaarplaatsen camping Zeeland en bungalows Zeeland.

Villa’s in de verkoop

Met een keuze uit maar liefst 5 verschillende modellen is er voor elk wat wils. De mogelijkheden voor afwerking, indeling en kleurstelling zijn in onderling overleg af te stemmen. U kunt onze show modellen komen bekijken op locatie. Wij zullen u vervolgens het park en de gewenste villa laten zien. Bent u daarna nog niet helemaal overtuigd? Dan kunt u op ons park ook de sfeer komen proeven en overnachten in één van onze villa’s.

Faciliteiten chalet Zeeland

Zeeland is de provincie met de meeste zonuren van Nederland. Dat betekent dat je er een groot deel van het jaar vakantie kunt vieren. Het chaletpark van Vakantiepark De Zeeuwse Parel is dan ook het hele jaar open. Bij ons is het namelijk het hele jaar vakantie! En met vakantie bedoelen we dan ook écht vakantie! Als je een chalet bij ons huurt in Zeeland, mag je namelijk gebruik maken van alle faciliteiten van ons park.

Bij ons huurt u een modern ingericht chalet dat van alle gemakken is voorzien.
De chalets staan op een gezellig veld op een steenworp afstand van het strand natuurgebied De Pluimpot, ons paviljoen en het trampolinepark. Zeker als u met kinderen vakantie komt vieren is dit ideaal!

De chalets hebben allen een fijne buitenplaats waar u heerlijk kunt ontbijten of ontspannen met een boekje kunt genieten van het buitenleven aan zee.

Qua thema zijn de chalets allemaal anders, iedere chalet heeft zijn eigen, unieke inrichting. Bijvoorbeeld een strand, jungle of botanisch thema.

Vraag uw verblijf aan

Heeft u behoefte aan rust, ruimte en puur natuur, dan bent u bij Vakantiepark De Zeeuwse Parel van harte welkom. Met het natuurgebied De Pluimpot en de Oosterschelde grenzend aan het vakantiepark, kunt u gegarandeerd genieten. Om te boeken, klik hier onder en vul gemakkelijk het formulier in. We nemen gelijk contact met u op om de aanvraag te bevestigen.

Neem Contact Op met Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Heeft u een vraag, opmerking of verzoek?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Wij reageren zo snel mogelijk.

Nieuwsbrief

Openingstijden Receptie:

Maandag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00

Zaterdag t/m Zondag
11:00 - 16:00

Wij zijn gesloten van 18 december tot en met 3 januari.