Uw Verblijf

────────

 

Vakantiepark de Zeeuwse Parel is uw ideale park om helemaal tot rust te komen. We bieden u verschillende mogelijkheden aan op het park. Zo kunt u met uw eigen caravan op het vakantiepark verblijven, een vaste staanplek kiezen of een van onze chalets, bungalows of caravans huren! Bekijk hier onder wat de mogelijkheden zijn. We heten u van harte welkom.

 
 
 

Uw Verblijf
────────

Vakantiepark de Zeeuwse Parel is uw ideale park om helemaal tot rust te komen. We bieden u verschillende mogelijkheden aan op het park. Zo kunt u met uw eigen caravan op het vakantiepark verblijven, een vaste staanplek kiezen of een van onze chalets, bungalows of caravans huren! Bekijk hier onder wat de mogelijkheden zijn. We heten u van harte welkom.

 
 
 
 
 

Uw Verblijf op vakantiepark de zeeuwse Parel

CHALETS

Wilt u genieten van het strand, met net dat beetje extra luxe en comfort? Dan bent u bij Vakantiepark de Zeeuwse Parel aan het goede adres.
Bij ons huurt u een volledig ingericht chalet dat van alle gemakken is voorzien.
De chalets zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken, badkamer, luchtbehandelingsysteem met warmteterugwinning, airconditioning, infrarood vloerverwarming, PVC vloer, Triple glas. De chalets zijn hoogwaardig geïsoleerd.

HOTELKAMER

Wilt u graag een hotelkamer huren in Zeeland? Wilt u genieten van het strand, met net dat beetje extra luxe en comfort. Houdt u van rust, ruimte & natuur. Dan bent u bij Vakantiepark de Zeeuwse Parel aan het goede adres!
De kamers zijn geschikt voor twee personen en zijn voorzien van een eigen badkamer met douche & toilet. Tevens beschikken beide hotelkamers over een kitchenette met oven & koelkast. Ze liggen heerlijk rustig gelegen midden in de natuur bij ons op het vakantie park. Deze kamers zijn te huur per nacht, maar ook voor een langer verblijf kunt u bij Vakantiepark de Zeeuwse Parel terecht.

SEIZOENPLAATSEN

Op een seizoenplaats bij vakantiepark de Zeeuwse Park kampeert u heel voordelig en het hele kampeerseizoen lang! U plaatst uw caravan en voortent op uw seizoenplaats aan de Zeeuwse kust, daarna is het voordelig genieten op een prachtige plek het hele kampeerseizoen lang. Ideaal toch?

VASTE PLAATSEN

Vakantiepark de Zeeuwse parel biedt haar gasten de mogelijkheid om vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar een vaste staanplaats te huren. Ook al is het voor een dag of twee misschien zelfs een paar weken. De zekerheid dat u een eigen staanplaats heeft een plek dat u ‘uw tweede huis’ kunt noemen, op zo’n mooie plekje in Zeeland, is geruststellend.

BUNGALOWS

Vakantiepark de Zeeuwse Parel beschikt ook over diverse comfortabele en vooral uniek ingerichte bungalows. Voor elk gezelschap hebben wij een geschikte bungalow in het park. Of u er nu even met uw partner tussenuit wilt, met uw vriendengroep of de hele familie: wij hebben de geschikte bungalows voor u.

KAMPEER PLEKKEN

Met Bergen op Zoom, Roosendaal en de grens van Antwerpen op een korte afstand is de Zeeuwse Parel een centrale uitvalsbasis om deze steden te bezoeken. Maar er zijn ook volop fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving. Als u na een dag vol nieuwe ervaringen en indrukken terugkomt op één van de mooie kampeerplekken van de Zeeuwse Parel, komt u weer helemaal tot rust.

Vraag uw verblijf aan

Heeft u behoefte aan rust, ruimte en puur natuur, dan bent u bij Vakantiepark De Zeeuwse Parel van harte welkom. Met het natuurgebied De Pluimpot en de Oosterschelde grenzend aan het vakantiepark, kunt u gegarandeerd genieten. Om te boeken, klik hier onder en vul gemakkelijk het formulier in. We nemen gelijk contact met u op om de aanvraag te bevestigen.

Neem Contact Op met Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Heeft u een vraag, opmerking of verzoek?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Wij reageren zo snel mogelijk.

Nieuwsbrief

Openingstijden Receptie:

Maandag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00

Zaterdag t/m Zondag
11:00 - 16:00