Wat te doen in Zeeland

Jazz in Zeeland:

 

Het Jazz by the Sea festival wordt dit jaar voor de 30e keer in Domburg georganiseerd. Dit festival duurt maar liefst 5 dagen. U kunt heerlijk genieten van alle optredens op het hoofdpodium of de vele optredens bezoeken. En als kers op de taart is het festival helemaal gratis! Een heerlijk moment om te genieten van een weekendje weg naar Zeeland in de nazomer dus. Boek nu uw verblijf bij vakantiepark de Zeeuwse Parel! Als dat geen geweldige combinatie is, dan weten wij het ook niet meer!

Het festival is dit jaar van 16 t/m 20 september 2020.

Visserijfeesten:

 

Een stad aan zee heeft natuurlijk visserij- en mosselfeesten. Vissersdorpen als Bruinisse en Breskens zetten eens per jaar het hele dorp op zijn kop. U kunt dan meevaren op de boten, zien hoe vissen en schelpdieren bereid worden en natuurlijk proeven. Het Mosseldorp Yerseke kent een jaarlijkse mosseldag waar tienduizenden mensen naartoe komen. Wilt u dichtbij verblijven en vertoeven? Boek nu uw perfecte overnachting op vakantiepark de Zeeuwse Parel.

Kustmarathon:

 

Sportevenementen zijn vaak op de rand van land en water. De kustmarathon Zeeland wordt de mooiste en de zwaarste marathon van Nederland genoemd. Ruim 42 kilometer door dorpen, duinen en over het strand. Kom helemaal tot rust na de marathon op vakantiepark de Zeeuwse Parel! Neem contact op en reserveer nu!

Boerderijen in Zeeland:

Zeeland is rijk aan boerderijen. Er zijn 250 geregistreerde boerderijen waarvan 199 boerderijen van cultuur historische waarde. Zeeland heeft ook talloze kinderboerderijen waar kinderen en volwassenen in contact kunnen komen met de boerderijdieren en de natuur. Knuffel en aai de dieren, speel op het erf, neem deel aan diverse activiteiten of geniet van een koud of warm drankje op het terras. Kortom: genieten voor alle leeftijden. Weekendje weg met de kinderen? Boek nu uw verblijf op vakantiepark de Zeeuwse Parel!

Speeltuinen in Zeeland:

 

Speeltuin “de Souburgt”

Souburgt is een plek waar kinderen zich sociaal, educatief en creatief kunnen uitleven. Er zijn verschillende klimtoestellen, schommels en voertuigen waarop gereden kan worden. Verder kan er in de zandbak ook met water worden gespeeld. De speeltuin is geschikt voor kinderen t/m 12 jaar. Na het spelen is vakantiepark de Zeeuwse Parel de perfecte plek om weer tot rust te komen. Boek nu!

Berkenhof Tropical Zoo:

 

In de mini jungle van Berkenhof Tropical Zoo valt er een hoop te beleven! Dit is zeer leuk voor alle dierenliefhebbers. Je kan de leguanen, dwergkaaimannen en onder andere de vogelspin van dichtbij zien. Toch een beetje griezelig? Uiteraard zijn de dieren ook van een afstandje te bewonderen.

In Berkenhof’s Restaurant kun je, onder het genot van een drankje met iets lekkers, even uitblazen van je spannende jungle avonturen.

Speeltuin Bambini:

In Speelpaleis Bambini kunnen kleine en grote kinderen in gescheiden speelstructuren spelen. De kleintjes kunnen zich onder andere uitleven met reuzenlego en hobbeldieren en ze kunnen klauteren in de speelstructuur met ballenbak en glijbaan. Voor de grotere kinderen hebben we onder andere een zeven meter hoog klim- en klauterparcours met vijf verschillende glijbanen, een luchtkussen en een mega-ballenbak met ballenkanon. Kijk snel wat er allemaal te beleven is bij Speelpaleis Bambini!

Speelboerderij Pierewiet:

Ook een leuke belevenis is speelboerderij Pierewiet, waar je gezellig kunt knutselen, dieren bezoeken, klimmen in de indoor speeltuin en buiten skelteren.

Vraag uw verblijf aan

Heeft u behoefte aan rust, ruimte en puur natuur, dan bent u bij Vakantiepark De Zeeuwse Parel van harte welkom. Met het natuurgebied De Pluimpot en de Oosterschelde grenzend aan het vakantiepark, kunt u gegarandeerd genieten. Om te boeken, klik hier onder en vul gemakkelijk het formulier in. We nemen gelijk contact met u op om de aanvraag te bevestigen.

Neem Contact Op met Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Heeft u een vraag, opmerking of verzoek?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Wij reageren zo snel mogelijk.

Nieuwsbrief

Openingstijden Receptie:

Maandag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00

Zaterdag t/m Zondag
11:00 - 16:00