Koop een parel

Welkom bij villapark De Zeeuwse Parel

 

EEN UNIEK PROJECT Zo laat de realisatie van villapark de Zeeuwse Parel zich het best omschrijven. Ingesloten tussen de Oosterschelde en natuurgebied de “Pluimpot” realiseren wij een aangenaam villapark waar moderne architectuur, ruimte, rust en natuur de hoofdrol spelen. Alles bij elkaar zijn dit de perfecte ingrediënten voor een goed rendement en een aangenaam verblijf!

Villa de Noordzee

 

DE NOORDZEE is onze villa waarmee we recreëren voor iedereen mogelijk maken. Deze scherp geprijsde villa is met 45m2 ruim van opzet en mooi van vormgeving. Met 2 slaapkamers, een open keuken en een mooie badkamer biedt deze villa zeer veel mogelijkheden.

Villa de Parel

 

DE PAREL is een bijzondere recreatiewoning met ruime afmetingen van 1400×450 (63m2). De uitstraling, de unieke samenstelling, de kenmerkende details en de innovatieve bouwwijze maken dit model stiekem toch wel een van onze favorieten. Een van de punten die direct opvallen wanneer je naar De Parel kijkt, is toch wel de Veranda.

Villa Dijkzicht

 

DIJKZICHT is een karakteristiek villa die met zijn de moderne kleurstellingen, de unieke vormen en de geïntegreerde veranda met beweegbare lamellenwand goed tot zijn recht komt. Daarnaast beschikt dit model over een zeer slimme indeling, zeer luxueuze opties, een extra brede badkamer en een compleet ingerichte keuken.

Villa de Schelde

 

DE SCHELDE is een villa die in een L-vorm gerealiseerd zal worden. Een uniek ontwerp met veel ruimte. De villa beschikt over 2 slaapkamers, ruime keuken, een badkamer en separaat toilet en een inpandige opbergruimte.

Villa de Oester – Luxe

 

DE OESTER – LUXE is comfortabel en verrassend compleet. Met een 50m² aan woonoppervlak beschikt deze villa over twee kamers, een luxe badkamer en ruime open keuken. Naast de villa bevinden zich een ruim terras, privé parkeerplaats. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een overkapping en een tuinhuis.

Villa de Noordzee Deluxe

 

Dit prachtige model zal komen te staan op kavel 32. Dit kavel is 218m2 groot en is direct gelegen tegenover de ingang van het strand.

Villa de Pluimpot

 

DE PLUIMPOT is een zeer ruim model vanwege de luxe L-vorm. Door deze vorm is de Pluimpot heel ruim en geeft het zowel binnen en buiten een prettige sfeer. De grote ramen in de voorgevel zorgen voor veel licht in de woonkamer.

Villa de Parel deluxe

PAREL DE LUXE bestaat uit twee delen. Kenmerkend aan de Parel Deluxe is de unieke indeling en de prachtige geïntegreerde veranda. Deze villa heeft een prachtig grote badkamer “en suite”. Daarnaast zit er direct aan de woonkamer een heerlijk grote leef keuken.

Villa Koraal

VILLA KORAAL is volledig gas vrij is. Deze villa is volledig elektrisch. Naast de villa bevinden zich een ruim terras met overkapping en een privé parkeerplaats onder een pergola.

Park indeling

 

RUIMTE Het park is zo ingedeeld dat elke kavel ruim van opzet is. Op een gebied van +/- 20.000m2 zullen 63 kavels aangelegd worden. Direct naast het park bevinden zich het paviljoen, receptie, parkeerplaats en trampolinepark. Binnenkort zal er ook een prachtig nieuw zwembad worden gerealiseerd!

Ga voor luxe en comfort, wij plaatsen ook villa’s met jacuzzi of buitenzwembad

 

WELLNESS VOOR BUITEN Ga voor een echte wellness villa. Naast Alle luxe binnen beschikken sommige van onze modellen ook over een volledig aangelegde tuin met privé zwembad, jacuzzi of een heerlijke buitenkeuken. Een ideale toevoeging voor een ieder die van het buitenleven geniet. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw villa.

Vraag uw verblijf aan

Heeft u behoefte aan rust, ruimte en puur natuur, dan bent u bij Vakantiepark De Zeeuwse Parel van harte welkom. Met het natuurgebied De Pluimpot en de Oosterschelde grenzend aan het vakantiepark, kunt u gegarandeerd genieten. Om te boeken, klik hier onder en vul gemakkelijk het formulier in. We nemen gelijk contact met u op om de aanvraag te bevestigen.

Neem Contact Op met Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Heeft u een vraag, opmerking of verzoek?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Wij reageren zo snel mogelijk.

Nieuwsbrief

Openingstijden Receptie:

Maandag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00

Zaterdag t/m Zondag
11:00 - 16:00