Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Kamperen Zeeland

Wanneer u gaat kamperen wilt u natuurlijk mooi weer, in Zeeland heeft u de meeste zon uren van heel Nederland! Dus nóg meer reden om bij ons te komen kamperen.

Zoek en boek

Back-to-basic of liever luxe?

Bij de Zeeuwse Parel is iedereen welkom, dat blijkt ook uit ons aanbod aan kampeerplekken. Wil je echt even tot rust komen van de online wereld? Kies dan onze Shelterplaats, hier kun je kamperen zonder voorzieningen op een gezellig en open veld. Komt u kamperen met een caravan, camper of vouwwagen?

Dan is onze Standaard kampeerplaats helemaal voor jou! Wilt u echt luxe en privacy tijdens het kamperen? Neem dan onze Luxe kampeerplaats, voorzien van 3 groenafscheidingen en gemiddeld 150m2  ruimte is dit gegarandeerd genieten.

Genieten van half maart tot de tweede week van november

Bijna het hele jaar door kamperen bij de Zeeuwse Parel? Tuurlijk kan dat! Onze seizoenplekken zorgen er voor dat u de hele zomer kunt genieten. De seizoenplekken zijn verder voorzien van de volgende gemakken.

  • Afgesloten parkeerplaats
  • Gratis WiFi
  • 150m2 groot
  • Voorzien van 3 zijdes groen
  • 10 Ampère stroomaansluiting
  • Wateraansluiting
  • Water afvoer

Jaarplaatsen

Als u de Zeeuwse Parel als vaste uitvalsbasis wilt voor uw vakanties en weekenden is een jaarplaats misschien wel iets voor u. Bij ons kunt u net als bij de seizoenplaatsen vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar genieten van ons heerlijke vakantiepark.

Een korte samenvatting van de luxe die u ervaart als jaarplaats houder is als volgt: Centrale antenne, 10 of 16 ampère, veel privacy, tuinaanleg in overleg en de auto plaatsen bij uw plaats. Voelt u zich al welkom?

Kampeermogelijkheden in Zeeland

Uitjes tijdens het kamperen in Zeeland

Rondom Tholen, waar ons vakantiepark ligt, is veel te doen en te zien. Zo wordt Zeeland als een echte trekpleister voor watersporters gezien. Want, geef nu toe, er gaat niets boven aan of op het water genieten van het mooie weer van Zeeland.

Maak uw eerste meters

Vakantie is er ook om wat nieuwe dingen te ontdekken, ga daarom de uitdaging aan met de wind en leer kitesurfen over de Oosterschelde! Tijdens deze kitesurfles leer je wat theorie en hoe je veilig over het water kan surfen.

Daarna ga je onder begeleiding de Oosterschelde trotseren. Hoe stoer is dat?
Als je toe bent aan iets meer rust kan je ook bij Salt Kitesurf school suppen, al peddelend kun je genieten van de rust op het water en het mooie weer. Vergeet je je niet in te smeren?

Button naar kitesurfschool

Strike!

Toevallig wat minder zonuren getroffen? Op 25 minuten rijden vindt u Lake’s Leisure, een gezellig experience center waar u allerlei activiteiten met vrienden en familie kunt beleven. Bowlen, glowgolf, lasergamen, poolen en nog veel.

Een ding is zeker, hier kunt u zich uren vermaken. Wanneer u helemaal bent uitgespeeld loopt u zo naar het restaurant ‘’In de Zeeland’’ waar u kunt genieten van een heerlijke lunch, dinner of borrel.

Button naar Lakes leisure

Bent u net als ons ook zo enthousiast geworden? Wij heten u van harte welkom op uw vakantie in Zeeland en hopen u snel te zien.

Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om een vaste stacaravan te kopen of te plaatsen op een van onze vaste jaarplaatsen. Wij hebben ongeveer 300 van deze jaarplaatsen. Als u ervoor kiest een jaarplaats te nemen bent u het gehele jaar welkom op onze camping.

Het camping seizoen loopt van half maart tot en met de eerste week van november. Wilt u ook in de wintermaanden de weekenden en/of de vakanties verblijven op de camping kan dit tegen een vergoeding.

Als laatste hebben wij ook luxe ingerichte chalets op ons chaletpark dit is voor het extra luxe kamperen. U kunt er zelfs voor kiezen een van onze Wellness Villa’s te kopen met een verwarmd zwembad en/of jacuzzi.

Boek uw verblijf bij Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Mocht u nog vragen hebben neem dan vrijblijvend contact op met de Zeeuwse Parel op telefoonnummer: 0166-662727 of per e-mail: info@vakantiepark-dezeeuwseparel.nl

Zoek en boek
Wij hebben een ruime en verzorgde camping
Wij zijn een ANWB 4 sterren camping
Wij krijgen een beoordeling van 9,1 via Pitchup