Wat te doen bij regen?

Kom spelen in onze indoorspeeltuin

Bij onze horeca bevindt zich een prachtige binnenspeeltuin. Zo kunnen uw kinderen zich ook tijdens regenachtige dagen prima vermaken op ons vakantiepark in Zeeland. De binnenspeeltuin zal alleen toegankelijk zijn wanneer de horeca geopend is.

De blokmodule is geschikt voor ieder kind

De speelplaats op Vakantiepark De Zeeuwse Parel is gloednieuw en heeft superveel activiteiten voor kinderen. Er is een heleboel te doen, zoals klimmen, glijden en spelen op verschillende niveaus. Om naar de top te gaan moet je eerst een spannende route afleggen. Vanaf daar kun je op verschillende manieren weer naar beneden, bijvoorbeeld via een te gekke duo-glijbaan aan de achterkant van de speelplaats. En geen zorgen, je landt altijd zachtjes en veilig op de zachte ondergrond. Maar dat is nog niet alles, want er is ook een softplayzone waar je jezelf helemaal kunt uitleven. Kom dus snel langs op ons vakantiepark in Zeeland en ontdek het zelf!

Komt u met de kinderen naar de binnenspeeltuin op ons vakantiepark in Zeeland?

Als basis voor de softplayzone worden schuimmatten gebruikt, zodat de kinderen in een veilige
omgeving kunnen kruipen en spelen. De zone wordt afgesloten middels een schuimrand, zodat kinderen
niet zomaar weg kunnen kruipen en de zone toch overzichtelijk blijft voor de ouders/ verzorgers.

De faciliteiten op en rondom ons park

Op en rondom ons park is altijd genoeg te ondernemen en beleven. Ga er met het hele gezin op uit en ontdek ons schitterende vakantiepark in Zeeland. Ga bijvoorbeeld heerlijk relaxen aan het zwembad of spelen op het trampolinepark. Verder hebben wij een broodjes service, een snackbar met een ruim assortiment en twee speeltuinen met een tafeltennistafel en een zandbak. Ons recreatiepark is dé plek voor zowel jong als oud. Genieten van de natuur of van geweldige watersportmogelijkheden maken uw verblijf op ons vakantiepark in Zeeland wel heel erg aantrekkelijk.

⸻ Faciliteiten ontdekken

De faciliteiten op en rondom ons park

Op en rondom ons park is altijd genoeg te ondernemen en beleven. Ga er met het hele gezin op uit en ontdek ons heerlijke paviljoen voor een hapje en een drankje. Doe vervolgens mee aan de activiteiten van het animatie team en ga daarna lekker relaxen aan het zwembad of spelen op het trampolinepark. Verder hebben wij verse broodjes service, een snackbar met een ruim assortiment en twee speeltuinen met een tafeltennis tafel en een zandbak. Ons recreatiepark is dé plek voor zowel jong als oud. Genieten van de natuur of van geweldige watersport mogelijkheden maken uw verblijf op ons vakantiepark in Zeeland wel heel erg aantrekkelijk.