Het leukste en meest veelzijdige bungalowpark in Zeeland

De Zeeuwse Parel is het perfecte bungalowpark in Zeeland voor een vakantie die voor zowel jong als oud een geweldige ervaring is. Op en rondom het vakantiepark is er meer dan genoeg te beleven. Zo is het strand om de hoek en is er voor de kinderen onder andere een binnenspeeltuin en een trampolinepark. U heeft de keuze uit gezellig kamperen of het huren van een luxe chalet. Lees snel verder en kom alles te weten over Vakantiepark De Zeeuwse Parel.

Of boek alvast uw vakantie naar Zeeland

Prachtige accommodaties op ons bungalowpark in Zeeland

Bij De Zeeuwse Parel vindt u schitterende chalets in Zeeland. Met een ruim aanbod van 9 chalets zit uw favoriet er hoe dan ook tussen. We hebben chalets voor 4, 5 en 6 personen die vrij recent op ons park geplaatst zijn. Hierdoor zijn de chalets modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo vindt u in de chalets onder andere een airco. Dat is lekker in de zomer! Komt u met kinderen dan hebben wij chalets tegenover het trampolinepark. Komt u voor de rust van Zeeland? Speciaal daarvoor hebben wij ook chalets aan de buitenrand van het park. Op ons bungalowpark in Zeeland kunt u verblijven in onder andere de volgende parels van een chalets:

 • De Parel (4 personen) – Tegenover de ingang van het strand
 • De Schelde (6 personen) – Direct achter de dijk
 • De Zeebries (6 personen) – Gelijkvloers en een ruime tuin
Bekijk al onze chalets

Ons bungalowpark heeft ook een camping in Zeeland

Op ons bungalowpark in Zeeland hebben wij ook ruime kampeerplaatsen. U bent van harte welkom met uw tent, caravan, camper en vouwwagen voor een heerlijke vakantie in Zeeland. U kunt kiezen uit een normale kampeerplaats of een luxe kampeerplaats. De luxe kampeerplaats is +-150m2 groot! Maar wat maakt kamperen op onze camping in Zeeland nu zo fijn?

 • U kunt de auto parkeren bij uw eigen parkeerplaats
 • Bijzettent is mogelijk
 • Uitstekende sanitaire voorzieningen
 • Uw hond mag mee

Ontdek ons bungalowpark in Zeeland

Zoals eerder kort benoemd is er op ons bungalowpark in Zeeland genoeg vermaak voor de hele vakantie. Zo is er een compleet nieuwe Sport & Leisure hal ontwikkeld waar u ontzettend veel activiteiten kan doen vanaf mei 2024.

In de sporthal kunt u terecht voor een potje padel. Deze sport is over komen waaien uit Spanje en inmiddels mateloos populair. Daarom kan kan een padelbaan niet ontbreken op ons bungalowpark in Zeeland. Wie daag jij uit voor een potje padel tijdens de vakantie?

Verder hebben wij ook een nieuwe X-Wall in onze Sport & Leisure hal. Een X-Wall is leuk voor jong en oud. Maar hoe werkt het precies? Op een X-Wall kan je balsporten spelen zoals voetbal, handbal en tennis. Een beamer projecteert het beeld in HD de camera en infraroodsensoren detecteren de ballen of handen zodra ze de muur raken. Een uniek nieuw concept op ons vakantiepark! Wil je verzekerd zijn van een plekje op de X-Wall? Reserveer dan via de Great Stay app of via onze website.

Natuurlijk hebben we nog veel meer faciliteiten op ons vakantiepark. Zo kunt u zich onder andere vermaken bij de volgende faciliteiten:

 • Wellness (onder andere massages, sauna en zonnebank)
 • Buitenzwembad
 • Jeu de boules baan
 • Outdoor fitnessplein
Boek eenvoudig en snel online
Bungalowpark in Zeeland
Wij hebben een ruime en verzorgde camping
Wij zijn een ANWB 4 sterren camping
Wij krijgen een beoordeling van 9,1 via Pitchup