Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Kom kamperen in Zeeland

Zoek en boekTarieven bekijken

Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Kom kamperen in Zeeland

Kamperen in Zeeland, dat doet u natuurlijk op Vakantiepark De Zeeuwse Parel! Of u nu komt kamperen met uw caravan, tent of camper, ons vakantiepark heeft uitstekende faciliteiten en een unieke omgeving. Dit zijn de perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie aan de kust in Zeeland. Onze standaard kampeerplaatsen zijn ca. 80m2 en voorzien van gras/beton blokken. De kampeerplekken zijn geschikt voor een caravan, camper of vouwwagen. Aan het einde van het veld vind u twee toiletten. Let op! U dient hier uw eigen toiletpapier te gebruiken.

Boek uw kampeerplaats bij Vakantiepark De Zeeuwse Parel!

Boek uw kampeerplaats in Zeeland

Bent u al overtuigd om te kamperen op één van onze kampeerplaatsen? Grijp nu je kans en reserveer! Bekijk de tarieven voor meer informatie. Mocht u nog vragen hebben neem dan vrijblijvend contact op met de Zeeuwse Parel op telefoonnummer: 0166-662727 of per e-mail: info@vakantiepark-dezeeuwseparel.nl

Kort samengevat

Gezellig veld
Optioneel privé sanitair
Vanaf 80 m2
16 ampère stroomaansluiting
Grenzend aan een speeltuin
Centraal gelegen op het park
Honden zijn toegestaan
Eigen stroom, water en afvoer aansluiting

Faciliteiten kampeerplek Zeeland

U kunt van onze eigen fantastische faciliteiten genieten maar met Bergen op Zoom, Roosendaal en de grens van Antwerpen op een korte afstand is De Zeeuwse Parel een centrale uitvalsbasis om deze steden te bezoeken. Maar er zijn ook volop fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving. Als u na een dag vol nieuwe ervaringen en indrukken terugkomt op één van de mooie kampeerplekken van De Zeeuwse Parel, komt u weer helemaal tot rust. Natuurliefhebbers kunnen genieten van de frisse lucht, meren en stranden. De Oosterschelde biedt alles wat een waterfanaat wenst. Zo is het ideaal voor windsurfers, roeiers, zwemmers en andere watersporters. Op steenworp afstand is er een binnen en een buiten helling gelegen om uw boot te water te laten. Verder kunt u ook genieten van vissen, zwemmen en meer activiteiten.

⸻ Faciliteiten & Omgeving
Wij hebben een ruime en verzorgde camping
Wij zijn een ANWB 4 sterren camping
Wij krijgen een beoordeling van 9,1 via Pitchup

SUPPORT

Vraag uw verblijf aan

Heeft u behoefte aan rust, ruimte en puur natuur, dan bent u bij Vakantiepark De Zeeuwse Parel van harte welkom. Met het natuurgebied De Pluimpot en de Oosterschelde grenzend aan het vakantiepark, kunt u gegarandeerd genieten. Om te boeken of voor vragen, klik hier onder en vul gemakkelijk het formulier in. We nemen gelijk contact met u op om de aanvraag te bevestigen.

+31 (0) 166662727info@vakantiepark-dezeeuwseparel.nl

Extra informatie over de standaard kampeerplekken

Deze kampeerplaatsen liggen op een open veld en hebben zijn ca. 80 m2. Zij beschikken over gratis wifi, water en elektra. Het sanitair gebouw met hierin een wasserette is op loopafstand van de kampeerplaatsen. Het hoofd sanitair gebouw is ook geschikt voor kinderen en mindervalide. Uw auto kunt u parkeren bij uw kampeermiddel. Honden zijn toegelaten (max. 2) maar uiteraard wel altijd aan de lijn en u dient uw hond buiten de camping uit te laten of op het hondenuitlaat terrein.

Zoek en boekTarieven bekijken