Vakantiepark De Zeeuwse Parel

De mooiste familiecamping in Zeeland

Wij hebben een ruime en verzorgde camping
Wij zijn een ANWB 4 sterren camping
Wij krijgen een beoordeling van 9,1 via Pitchup

Prachtige locatie aan het water in Zeeland!

Op en rondom ons park is altijd genoeg te ondernemen en te beleven. Ga er met het hele gezin op uit en ontdek de prachtige omgeving van eiland Tholen. Bezoek ons heerlijke paviljoen voor een hapje en een drankje. Doe mee aan de actuele activiteiten die op het park worden georganiseerd of relax aan het zwembad terwijl uw kinderen zich vermaken op het trampolinepark. Verder biedt De Parelpaviljoen een ontbijt service aan, die in het hoogseizoen iedere dag te gebruiken is en in het laagseizoen op aanvraag. Ook onze snackbar heeft een ruim assortiment aan lekkers. Met dan ook nog eens twee speeltuinen met een tafeltennis tafel en een zandbak is ons recreatiepark dé plek voor zowel jong als oud. Genieten van de natuur of van geweldige watersport mogelijkheden maken uw verblijf op onze jaarplaats in Zeeland wel heel erg aantrekkelijk.

⸻ Faciliteiten & Omgeving

Ons park is bekend van TV

Ons Vakantiepark is te zien geweest in de uitzending van ”Plezier & Passie”. We hebben een rondleiding gegeven over ons park en de activiteiten in de omgeving laten zien. Bekijk de video en proef de sfeer op en rondom ons park.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, wijzigingen en de leukste nieuwtjes.

Lees meer nieuws
⸻ Ons nieuws
Genieten aan de Zeeuwse kust

Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Op Vakantiepark De Zeeuwse Parel geniet u van een heerlijke familievakantie en ervaart u een echte familiebeleving, in een caravan, overnachten in onze bungalows óf kies voor een bijzonder verblijf in een chalet, even weg van thuis en de drukte.

De Zeeuwse Parel is authentiek en een heerlijke plek om uw vakantie te vieren! Doordat de camping in Scherpenisse nabij het strand ligt, kunnen uw (klein-)kind(eren) uren doorbrengen met het bouwen van o.a. zandkastelen, dammetjes aanleggen en gebruik maken van een soms krachtige wind, perfect om te vliegeren. Ons vakantiepark op Tholen is kindvriendelijk en vanwege de ruimte en luxe is ons vakantiepark in Scherpenisse/Zeeland perfect voor zowel gezinnen met jonge kinderen, familie uitjes, groepsuitjes als voor senioren die naar rust en de natuur verlangen.

Wilt u op korte termijn een luxe camping en/of vakantiewoning boeken? U kunt op ons vakantiepark ook regelmatig lastminute een vakantiewoning huren. Of u nou kiest voor een echte kampeervakantie, bungalow of chalet, De Zeeuwse Parel zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijk verblijf en een heerlijke vakantie in Zeeland.

Graag tot ziens op Vakantiepark De Zeeuwse Parel, HET vakantiepark om ultiem tot rust te komen!

Investeren in de parel van Zeeland

Koop een chalet op ons vakantiepark

Een uniek project Zo laat de realisatie van villapark de Zeeuwse Parel zich het best omschrijven. Ingesloten tussen de Oosterschelde en natuurgebied de “Pluimpot” realiseren wij een aangenaam villapark waar moderne architectuur, ruimte, rust en natuur de hoofdrol spelen. Alles bij elkaar zijn dit de perfecte ingrediënten voor een goed rendement en een aangenaam verblijf! Hiervoor hebben wij koopeenparel.nl in het leven geroepen.

Mogelijkheden bekijken